Saša Kovačević: Spreman za sve izazove

Saša Kovačević: Spreman za sve izazove

Autor: | 10/12/2015

0


Pop pevač Saša Kovačević godinama publiku iznova osvaja kvalitetnim melodijama svojih pesama, koje stvara u saradnji sa bratom Radetom. Uspešna braća s pravom nose epitet hitmejkera, jer svaka njihova numera ima višemilionski pregled na “Jutjubu”. Nedavno su počeli da se bave i produkcijom spotova, zbog čega su osnovali firmu “SK media”. Dobrom timu pridružila se i Sašina devojka Jovana Jocić, koja je zadužena za pisanje scenarija.

Nedavno ste objavili pesmu “Rođendan” za koju ste istovremeno plasirali i spot. Kako ste zadovoljni reakcijama?

- Svi mi koji smo učestvovali u realizaciji izuzetno smo zadovoljni. Imamo veliki broj pregleda na “Jutjubu”, a ovu pesmu namenski smo pravili da bude komercijalna. Planiramo da objavimo novi singl “Živim da te volim”, a posle pet godina pauze i da objavim CD.

Poslednjih godina za vas su karakteristični milionski pregledi na “Jutjubu”, zbog čega ste često na meti kritike kolega. Dok neki tvrde da kupujete preglede, drugi javno govore da vaš rad nije kvalitetan. Kako se nosite sa takvim pričama?

- Ne mogu svakome da ugodim, a i ne trudim se. Najvažnije mi je da je zadovoljna moja publika. Ipak, drago mi je i što neko ko ne prati šta radim poseti moj kanal i pogleda novi spot. Kada je reč o pričama da kupujem preglede, mogu samo da kažem da me kolege koje to pričaju svakodnevno zovu da se raspitaju kako naplaćujem preglede. Ja im odgovaram - uskraćivanjem informacija. S druge strane, kolege koje su se od početka radovale mom uspehu uveliko su završile taj posao. Postali su partneri “Jutjuba”, pa svoje preglede mogu da naplate.

Koliko vam je značajno što su vam najbliži saradnici članovi porodice?

- Blisko sarađujem sa bratom i ocem koji radi sve menadžerske poslove, ali imam i druge saradnike, to su ljudi za koje znam da mi žele dobro.

Da li je tačno da se vašem timu nedavno pridružila i vaša devojka Jovana?

- Jeste, ona je zadužena za pisanje scenarija za moje spotove.

Kako ste došli na ideju da ona radi taj posao?

- Spontano. Početkom godine bili smo na odmoru na Tajlandu i tada je moj brat došao na ideju da bi bilo odlično da tamo snimim nekoliko spotova. Vratili smo se u Beograd, napravili demo-snimke i potom ponovo krenuli put Tajlanda. Pošto Jovana u to vreme nije imala obaveze na fakultetu, pošla je sa nama sa namerom da se tamo odmori. Međutim, ona je u svakom trenutku želela da nam pomogne, uradila je većinu scenarija za spotove koji su tamo snimljeni, a ispostavilo se da odlično radi taj posao.

Kako Jovana napreduje na studijama na Fakultetu organizacionih nauka?

- Sada završava četvrtu godinu i planira da upiše master studije, a trenutno razmišlja da li će školovanje nastaviti ovde ili u inostranstvu.

Da li bi njen potencijalni odlazak u inostranstvo mogao da ugrozi vašu vezu?

- Još ne razmišljam o tome, ali šta god ona bude odlučila, ja ću je podržati. Kako će to uticati na našu vezu - ne znam, jer još nisam imao iskustvo veze na daljinu.

Zbog čega se između vas i Jovane najčešće javljaju neslaganja?

- U suštini, ovo je veza u kojoj imam najmanje rasprava. Naravno, javljaju se neslaganja, i to su potpuno normalne stvari, ali sve rešavamo sa lakoćom.

Izgleda da vam je ovo najstabilnija veza do sada, ali ste ipak odlučili da se najmanje pojavljujete u medijima. Čija je to inicijativa?

- Prija nam da je tako, i meni i njoj.

Pričate li o braku i venčanju?

- Nemamo takve planove. Nisam u životnoj fazi kada želim da se oženim, a i Jovana više razmišlja o nastavku školovanje nego o udaji. Najlakše je napraviti veselje i potpisati papir, ali šta posle. Nas dvoje svakako živimo zajedno, što je isto kao da smo u braku.

Jeste li omiljeni među Jovaninom familijom?

- Ne znam da li sam omiljen, ali se odlično slažemo. Smatram da bi isto bilo i da je Jovana sa bilo kim drugim jer je porodica uvek tu da podrži naš izbor.

Nedavno ste potpuno promenili režim ishrane, zašto ste se odlučili na takav korak?

- Do pre nekoliko godina mislio sam da vodim računa o ishrani, ali tek sada vidim šta to tačno znači. Odluku sam doneo kada sam malo promenio treninge i zbog želje da budem atletski građen, što je mnogo lepše nego da imam mišiće kao momci koji se bave obezbeđenjem. Zbog većeg unosa ugljenih hidrata težio sam ka ovoj drugoj vrsti građe, a sada uglavnom jedem piletinu, ribu, biftek, povrće, a od ugljenih hidrata krompir ili pirinač.

Da li je tačno da ste zbog promene ishrane angažovali privatnog kuvara?

- Ne, ja samo imam dobrog prijatelja koji je kuvar i koji često dolazi sa svojom devojkom kod nas da kuvamo. To su rituali koji se dešavaju u mom stanu bar pet puta nedeljno i uvek volimo da isprobavamo nove specijalitete.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović, Stilistkinja

Pročitajte još