Goca Tržan: Lena sada želi brata

Goca Tržan: Lena sada želi brata

Autor: | 11/12/2015

0


Posle medenog meseca provedenog u Japanu, na koji je otputovala neposredno posle sklopanja braka sa bubnjarom Radomirom - Rašom Novakovićem, Goca Tržan iskoristila je nekoliko slobodnih dana kako bi sa suprugom i kćerkom Lenom pobegla od gradske vreve i “napunila baterije” za predstojeću radnu sezonu.

Po završetku snimanja jedne od epizoda šou-programa “Pinkove zvezdice” pop zvezda je spakovala kofere i sa najmilijima otputovala u Budimpeštu. Pridružili su im se i kumovi, a kako su za odmor rezervisali apartmane u poznatom „Aquaworld Resort Budapest“ hotelu, usledile su porodične vodene vratolomije.

- Dugo u Evropi nisam boravila u hotelu sa tako divnim osobljem, uslugom na tom nivou i tako čistim bazenima, zaista sam oduševljena. Moram da pomenem i hranu, budući da sam težak gurman, čista desetka - kaže pevačica, kojoj su najdraži trenuci bili oni koje su provodili u spa-centru.

Prepodnevni sati bili su rezervisani za opuštanje u termalnim bazenima, a popodnevni za “vratolomije” u vodenom parku.

- Masirali smo se, išli u saune, kupali se u spoljnim bazenima, gde, i pored činjenice da je zima, temperatura vode iznosi trideset šest stepeni. Naravno, po sto puta smo se spustili niz brojne tobogane, čak i one ekstremne, i to u Leninom društvu. Iznenadila me je njena hrabrost - konstatuje Goca.

Na pitanje da li je ovo bio njihov drugi medeni mesec, Goca kaže:

- Ne, medeni mesec je jedan, ovo je bio samo mali odmor. Mi često praktikujemo da putujemo, tako da nije ništa neobično za nas da odemo na kratko putovanje.

Goca ne krije da uživa u ljubavi i pažnji kojom je obasipa suprug, a posebno je veseli što Raša i njena mezimica imaju divan, drugarski odnos.

- Veoma sam srećna zbog njihovog odnosa. Bila sam veoma obazriva i čekala sam godinu i po dana da ih upoznam. Jednostavno, nigde mi se nije žurilo, nisam želela da Lenu ubacujem u našu priču sve dok nisam bila sigurna gde naš odnos vodi. I strpljenje se isplatilo. Raša ima sve osobine koje bi jedan muškarac i otac trebalo da ima. Čestit je, emotivan, brižan, dosledan, stabilan, strpljiv. To su za mene osobine koje bi svaki muškarac trebalo da ima, bio otac ili ne - sigurna je pop pevačica, koja je više puta izjavila kako želi da ima još dece i da planira da se podvrgne veštačkoj oplodnji kojoj prethode i jake hormonske terapije koje utiču na raspoloženje, pa će i Raša morati da ima više razumevanja za svoju suprugu.

- Još ne uzimam hormonsku terapiju, jer ćemo u proces veštačke oplodnje ući sledeće godine. Ali, ako i budem imala promene raspoloženja, moraće da se nosi muški sa njima - navodi Goca, čija kćerka takođe priželjkuje da joj mama bude u drugom stanju, i nada se da će dobiti brata.

- Lena za sada želi brata, kako joj ne bi uzimao igračke i šminku - sa osmehom na licu kaže pevačica.

Nekim njenim koleginicama za veštačku oplodnju bile su potrebne i psihološke pripreme, što nije slučaj kod Goce.

- Naravno, spremna sam kao zapeta puška. Odlučila sam se za kliniku “Genesis” u Novom Sadu i verujem da ćemo uspeti iz prve - kaže pevačica, koja je zadovoljna trenutnim izgledom, ali je ubeđena da i na sredini pete decenije može bolje.

- Generalno, žene nikada nisu zadovoljne, ali recimo da jesam. U petoj deceniji ni ne očekujem da izgledam kao šiparica - iskrena je pop zvezda koja će ovih dana predstaviti pesmu “Gradske kučke”, koja bi se mogla protumačiti kao biografska njenom suprugu Raši.

- Napadaju ga razne kučke, i muške i ženske. Mene to mnogo zabavlja i moja nova pesma je verno opisala moju trenutnu situaciju - zaključuje Goca Tržan.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Privatna arhiva
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti