Brankica Sebastijanović: Ljubav mi je važnija od karijere

Brankica Sebastijanović: Ljubav mi je važnija od karijere

Autor: | 12/12/2015

0


Od samog pojavljivanja na javnoj sceni, glumica Brankica Sebastijanović skrenula je pažnju na sebe, kako neospornim talentom tako i lepim, nenametljivim izgledom.

Zahvaljujući svojoj harizmi, popularna Vojvođanka nedavno je dobila glavnu ulogu u filmu “Vrati se, Zone”, koji uskoro počinje da se snima, a njen atraktivan izgled nije promakao ni modnim stručnjacima. Tako je nedavno postala zaštitno lice brenda “Fratteli”, a sa snimanja prve reklamne kampanje vratila se puna divnih utisaka.

Nedavno ste snimili fotografije za brend “Fratteli”, kako je bilo na snimanju?

- Prvi put sarađujem sa ovim brendom i bilo mi je vrlo zanimljivo jer smo slikali na autentičnim mestima izvan Beograda, a neke fotografije napravili smo u Bugarskoj.

U kojim situacijama nosite kožne jakne?

- Najviše u kežual varijanti. Ali dobra kožna jakna odlično ide i uz elegantniji stil. Volim da nosim kožne stvari, u garderoberu imam kožnu suknju, pantalone i, naravno, jaknu.

Kako biste opisali vaš stil odevanja?

- Svoj stil odevanja opisala bih kao opuštenu eleganciju, koja ističe ženstvenost, ali je ne čini uštogljenom. Volim svedenost dobrog kroja, efektne materijale bez suvišnih detalja.

Pratite li trendove i šta najčešće nosite ove jeseni?

- Ne pratim trendove, ali ih nužno ne možete izbeći. Kako kročite u butik, tako se oni sami nameću. Ali ne sviđa mi se to što su po stilu svi počeli da liče jedni na druge. Nosim kožne jakne, a ove jeseni više obraćam pažnju na dobar džins.

Koliko pažnje posvećujete svom stilu odevanja?

- Ne mnogo, to je nešto što radim spontano. Posvetim tome onoliko pažnje koliko mi prija u datom trenutku.


Uskoro počinje snimanje filma o Zoni Zamfirovoj, volite li da radite epohu i da li vam prija da nosite kostime kakve su žene nekada nosile?

- Obožavam da radim epohu jer mi to pruža mogućnost da se igram. Tako isprobavam nešto što nikad u životu ne bih imala priliku da probam. To me zabavlja, a i pomaže u razumevanju i izgradnji lika.

Pripremate li se za ulogu Zone i smatrate li da će ona biti presudna u vašoj dosadašnjoj karijeri?

- Pripremam se. Ne bih znala da kažem da li će biti presudna, to ne mogu ni da pretpostavim. Velika je odgovornost na meni, i maksimalno ću se potruditi da opravdam poverenje što mi je data ta uloga.


Protagonisti filma uspeli su da se izbore za svoju ljubav, jeste li se nekada našli u sličnoj situaciji i smatrate li da se treba boriti za ljubav?

- Ljubav traži određenu vrstu žrtve, tako da to i jeste neka vrsta borbe. Ljubav treba i zaslužiti, pa je to, sa druge strane, i borba sa samim sobom. Ali, na kraju, naravno da se možeš izboriti za nju, jer je to snaga koja je jača od bilo čega.

Jeste li zaljubljeni?

- Nemam tačan odgovor na ovo pitanje.

Vaša bivša veza, a potom i raskid, često su bili tema medija, da li ste nekad bili povređeni zbog toga?

- Moram da kažem jednu stvar, makar i pregrubo zvučala. Žalosna je ta situacija u kojoj je najviši domet novinarstva pisanje o privatnom životu glumaca, čija je profesija ipak daleko od tabloida i ima mnogo zanimljivijih tema da ispriča. Žalosna, i za glumce i za novinare.

Kakvi vam se muškarci dopadaju?

- Nema tu pravila, potrebno je da se razumemo i da proradi „hemija“.

Da li biste bili spremni da žrtvujete karijeru zbog ljubavi?

- Da, ipak mi je ljubav važnija od karijere.

Kada ste poslednji put uradili nešto hrabro i neobično?

- Ne mogu sada da se setim, ali nisam dugo. Mada volim adrenalin i ekstremne sportove, i nadam se da ću ispuniti sebi želju i skakati sa padobranom.

Kako volite da provodite slobodno vreme?

- Sa dragim ljudima, porodicom, u čitanju neke dobre knjige, izlascima.

Volite li da kuvate i koji vojvođanski specijalitet vam je omiljen?

- Volim, nekad zaista uživam u tome, volim da isprobavam nove recepte. Sremski kulen je autentičan proizvod za područje u kome sam odrasla i pošto je Stara Pazova blizu Dunava, tu je i kečiga na sremači, način na koji je obožavam.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi:

Najnovije vesti