Emina Jahović: Konačno imam tursko državljanstvo

Emina Jahović: Konačno imam tursko državljanstvo

Autor: | 14/12/2015

0

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal posle skoro osam godina braka sa turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom dobila je državljanstvo te zemlje. Zahvaljujući tome lepa brineta sada može da uživa u svim beneficijama koje imaju i ostali građani Turske, što će joj umnogome olakšati život u Istanbulu. Zanosna tridesettrogodišnja pop zvezda nedavno je osnovala brend kozmetičkih proizvoda "YaEmina", pa će joj dvojno državljanstvo olakšati poslovanje.

- Iako sam skoro osam godina u braku sa Mustafom, tek sada sam dobila tursko državljanstvo. To je trebalo da se desi mnogo ranije pošto živim u Istanbulu, ali moram da priznam da je najveći deo krivice na meni. Naime, nedostajao mi je samo jedan dokument koji je trebalo da predam, ali sam to godinama odlagala. Kada sam konačno izvadila u Srbiji tu potvrdu, Turci su mi odmah dali njihov pasoš - počinje priču Emina.

- Sada imam dvojno državljanstvo, jer nisam želela da se odreknem srpskog. Moram da priznam da mi je naš pasoš bolji kada je reč o putovanjima u inostranstvo, jer nama za najveći broj zemalja koje posećujem nisu potrebne vize, međutim, kao strankinja u Istanbulu nisam mogla da uživam u beneficijama koje imaju državljani Turske. Drago mi je što ću konačno imati neke olakšice, ali pre svega mi je značajno zbog mog supruga i sinova.

Atraktivna brineta objašnjava da je i njenom suprugu drago zbog završene formalnosti. Mustafa i Emina venčali su se 13. januara 2007. godine, a taj datum su izabrali zato što pada između njihovih rođendana. Naime, Mustafa je rođen dva dana pre, a Emina dva dana posle tog datuma. Jahovićeva je tada bila u prvim sedmicama trudnoće sa njihovim starijim sinom Jamanom, a mlađi Javuz rođen je tri godina kasnije.

- Moj suprug je od početka veoma ponosan na moje poreklo, na činjenicu da sam iz Srbije i to stalno ističe, ali, ipak mu je drago što sada imam isto državljanstvo kao i on i naši sinovi - tvrdi ponosna majka sedmogodišnjeg Jamana i četvoroipogodišnjeg Javuza.

Zahvaljujući državljanstvu, pevačica će lakše voditi brend kozmetičkih proizvida "YaEmina", koji je nedavno osnovala u saradnji sa novim poslovnim partnerima. Pošto je pre skoro dve godine predstavila prvi parfem "Closer", odlučila je da nastavi da se bavi kreiranjem novih mirisnih nota, a nedavno je posetila i najveći svetski "Sajam kozmetike" u Hongkongu.

- Kreiranje prvog parfema mi se toliko dopalo da sam odlučila da nastavim da se bavim tim poslom. To je bio vrlo težak zadatak jer sam sve radila sama i zato sam sada našla poslovne partnere i čitavu priču podigla na mnogo veći nivo. Uskoro će se prvi parfem naći u prodaji u redizajniranoj ambalaži, koja će biti luksuznija, ali to neće uticati na cenu. Osim toga, lansiraću i novi "Closer Swan City", kao i čitavu kolekciju "Loud", koju čine četiri losiona i četiri mista za telo. Snimila sam odličnu kampanju u saradnji sa turskim fotografom Nihatom Odabašijem, pred čijim objektivom su pozirale i Kejt Mos, Elizabet Harli, Mila Jovović i mnoge druge svetske zvezde - otkriva Emina, koja je promociju odložila za sam kraj godine kako bi suprug mogao da je podrži.

- Planirali smo da sredinom decembra organizujemo veliku promociju za domaće tržište, ali pošto Mustafa tada ima nastup, sve smo pomerili za 23. decembar. Tada ćemo zajedno doći u Beograd, jer i meni i njemu znači da na promociji budemo zajedno. Ostaćemo u Srbiji nekoliko dana, zbog čega smo oboje uzbuđeni. Nažalost, sinovi neće moći da krenu sa nama, jer Jaman ide u školu, a Javuza nećemo voditi zbog velikog broja obaveza koje nas čekaju - zaključuje gospođa Jahović-Sandal.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!