Ilda Šaulić: Krajnje je vreme da postanem mama

Ilda Šaulić: Krajnje je vreme da postanem mama

Autor: | 28/12/2015

0


Decembarski dani u domu pevačice Ilde Šaulić tradicionalno se dočekuju sa radošću, a povodi za slavlje nižu se od početka meseca, kada plavokosa Beograđanka proslavlja svoj rođendan.

Važne datume obeležava u krugu bliskih ljudi, a ove godine publiku i sebe obradovaće muzičkim poklonom.

- Nova pesma je moj poklon za novu godinu onima koji vole moj rad. U pitanju je pravi narodnjak i to bržeg ritma, za igru i veselje. Divna saradnja sa Endžijem Mavrićem i Radetom Krstićem, koji sarađuje i sa mojim ocem, tako da sam srećna što sam i ja imala tu priliku - sa uzbuđenjem u glasu počinje razgovor šarmantna pevačica, koja razmišlja da za novu pesmu snimi atraktivni spot.

- Nije isključeno da spot bude snimljen na nekom putovanju, ali ćemo sa tim sačekati do proleća, jer imam u planu da objavim još jednu pesmu. Ona je nešto veselijeg ritma i sjajno bi se uklopila u prolećni ambijent na nekom lepom mestu. Sada je sve u nekom snežnom ruhu, pa putovanja čuvamo za lepše vreme.

Naziv novog singla “Obećao si” aludira na neka neispunjena obećanja, a Ilda otkriva da li je tekst autobiografski.

- U životu često neko nekome nešto obeća, a koliko to i ispuni diskutabilno je. Ja volim životne tekstove u kojima svi možemo da se pronađemo, pa i ja u nekim redovima, ali s obzirom na moje trenutno emotivno stanje, nisam uspela da se potpuno pronađem. Mogu da kažem da je reč o pravoj ženskoj pesmi - kaže pevačica, kojoj praznična euforija izuzetno godi.

- Već 1. decembra okitila sam jelku, a ove godine prvi put sa sestričinom Unom. Posle toga, imala sam isti zadatak i kod mame, a i sestri sam kupovala dekoraciju, jer oni znaju da ja to volim i oslanjaju se na mene - ponosno kaže Ilda, koja uživa u slavljeničkom mesecu.

- Ja se nekako uvek “budim” pred kraj godine. Rođendan mi je u decembru, pesme snimam pred kraj godine i to je period kada mi se dešavaju lepe stvari. Sabiram misli, utiske i sve što se dešavalo u proteklih trista šezdeset pet dana, naravno pravim i planove za narednu godinu - sa uzbuđenjem u glasu priča plavokosa lepotica, objašnjavajući šta joj je ulepšalo godinu na izmaku.

- Ova godina mi je donela mnogo lepih stvari, i na privatnom i na poslovnom planu. Bilo je pregršt lepih trenutaka, a među njima i saradnja sa “Leksington bendom”, kao i nastupi sa ocem u inostranstvu. Leto je bilo posebno lepo zbog putovanja, tako da sam zadovoljna, volela bih da tako bude i u predstojećoj godini.

Iako priznaje da je bilo i nemilih događaja, Ilda kaže da se nijednog od njih ne odriče.

- Sigurno da ima stvari na koje ne bih želela da se osvrćem, ali ne bih volela da ih zaboravim. Sve je to deo mog života tu je da bih nešto naučila.

Dok odbrojava dane do izlaska nove pesme, kao i do novogodišnjih i božićnih čarolija sa najbližima, za kraj razgovora Ilda otkriva svoju ovogodišnju rođendansku želju, koju će u ponoć, 31. decembra, poželeti još jednom.

- Mislim da je krajnje vreme da postanem mama. To je ono što je važno i što želim svim srcem. Naravno da uz želju da postanem majka ide i želja da nađem adekvatnog partnera, ali verujem da će se i to desiti. Sada sam već u ozbiljnim godinama, pa više nema vremena za čekanje i neke stvari moraju da se iskristališu. Prizivam novu ljubav u svom životu i želim da se to ove nove godine konačno desi. Valjda sam na dobrom putu - u svom optimističnom maniru završava Ilda.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Promo
Tagovi: ilda šaulić