Maja Nikolić: Otkriva razloge raskida sa verenikom Alenom Savićem, čije dete nosi

Maja Nikolić: Otkriva razloge raskida sa verenikom Alenom Savićem, čije dete nosi

Autor: | 29/01/2014

0


Nenadani obrt u životu Maje Nikolić. Prvo neizmerna sreća, kada je saznala da nosi dete, sada već bivšeg verenika, Alena Savića. Zatim potpuno rastrojstvo jer je saznala da on u Holandiji ima i ženu i ljubavnicu Katarinu i da je, kako Maja tvrdi, povezan sa narko-dilerima.

Zbog svega toga, plačnim glasom nam je saopštila da će prekinuti trudnoću.
- U očaju sam i ne prestajem da plačem! Moj život se ruši i osećam se užasno. Odlučila sam da abortiram, jer sam saznala da ovo dete nije plod iskrene ljubavi. Svakom nevernom Tomi, koje misli da nisam u blagoslovenom stanju mogu da pokažem snimak sa ultra zvuka na koje sam redovno išla, ali sve je to sada uzalud. Jako mi je teško što sam donela odluku da ne zadržim bebu i zbog tog nemoralnog i grešnog čina već sam išla u crkvu da se ispovedim - potpuno skrhana priča Maja.

Ona navodi i razloge zašto se rastala od Alena sa kojim je donedavno cvetala ljubav.

- Saznala sam da u Holandiji ima zakonitu ženu, koja se zove Sandra Savić, kao i da se sve vreme naše veze viđao sa Katarinom Ješić, koja nas je proganjala u poslednje vreme, tvrdeći da mu je devojka, ali joj nisam verovala. Sam Bog me spasio bigamije! Sa njim i Katarinom ću pravdu potražiti na sudu, jer sam protiv nje podnela krivičnu prijavu kada me nedavno fizički napala. Posebno razočarenje bilo mi je kada sam saznala da je Alen povezan sa narkom-bosovima i da se bavi kriminalnim radnjama za koje imam dokaze. Njega zbog ogromnih dugova traže Albanci, Marokanci i Rusi koji mu već duže vreme prete - revoltirana je Maja, koja ne zna šta je sve snašlo u poslednjih sedam dana kada je klupko njegovih laži počelo da se odmotava.

Kako kaže, on joj zbog svega što o njemu zna sada preti.
- Zove me i preti, kaže da će u medijima reći kako sam u sekti, da zlostavljam svoju decu, da se bavim prostitucijom i da sam šizofreničarka.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin