Nevena Adžemović: Proslava krsne slave u društvu najbližih

Nevena Adžemović: Proslava krsne slave u društvu najbližih

Autor: | 09/02/2014

0

Proslava Svetog Jovana, krsne slave u domu narodne poslanice Nevene Adžemović, pretvorila se u nezaboravnu žurku, koju su svojim prisustvom uveličali mnogobrojni prijatelji nekadašnje članice grupe "Models" i njenog bivšeg supruga Srđana, sa kojim je ponovo zajedno. Par je sada odlučan u nameri da ne odustane od ljubavi, uprkos burnim periodima koji ih prate otkako su se razveli, a potom se mirili i svađali. Posle zajedničkog dočeka Nove godine, u koju su Nevena Adžemović i njen izabranik Srđan, sa kojim ima sina Rastka, ušli zajedno sa Neveninom rođenom sestrom Ivanom Stamenković Sindi i njenim emotivnim partnerom Urošem Ćertićem, porodica Adžemović okupila se kako bi obeležila ovaj sveti dan, krsnu slavu Neveninog partnera Srđana, poštujući tradiciju i sve običaje. Nekadašnja članica grupe "Models" za magazin "Hello!" ističe da su Srđan i ona pružili njihovoj ljubavi još jednu šansu, te su imali dupli povod za slavlje. Budući da su Nevena i Srđan ljubitelji velikih proslava i dobrog provoda, posle slavskog ručka u najužem porodičnom krugu, u jednom beogradskom hotelu organizovali su raskošno slavlje za sve svoje prijatelje, u čemu je tridesetjednogodišnja Beograđanka posebno uživala.
- Proslava je bila zaista posebna, a atmosfera fenomenalna. Obeležavanje ovog praznika za našu porodicu je izuzetno važan događaj koji uvek pažljivo organizujemo. Mnogo volimo da proslavljamo slavu uz muziku i, naravno, sa prijateljima. Došli su svi nama dragi ljudi, koji su doprineli da atmosfera bude prava slavljenička - počinje priču Nevena, koja poštuje tradiciju i u skladu s tim obeležava slavu.
- Slavu prvo obeležimo u našem domu uz porodični ručak, na kome se okupe svi članovi porodice. Potrudila sam se da trpeza bude bogata i raznovrsna. Imala sam mnogo posla, ali sam uspela da ispunim očekivanja mojih najmilijih - ponosno ističe Nevena.
Osim poslovnog angažmana u parlamentu i stranci, čemu pristupa vrlo ozbiljno, uspeva da bude i dobra domaćica, ali priznaje da se u kuhinji ne snalazi baš najbolje. Uz pomoć Srđanove majke, za koju ističe da je vrsna domaćica, uspela je da sve bude kako je zamislila, a posebno je uživala u dekoraciji prazničnog stola
- Sviđa mi se ceo proces pripreme, ali posebno uživam u aranžiranju hrane, kao i stola i čitavog prostora. Moram da priznam da nisam baš neka kuvarica, ali moja svekrva je bila tu da mi pomogne i zajedno smo uspele da pripremimo hranu, kolače i ostale đakonije koje priliče slavskoj trpezi - iskreno kaže Nevena, koja se posebno trudila da udovolji željama emotivnog partnera Srđana, koji nije imao nikakve zamerke. Posle ručka, domaćini su slavlje preselili na drugu adresu, gde je usledila žurka, koja je potrajala do ranih jutarnjih sati.
- Imamo zaista veliki broj gostiju, koje nikako ne bismo mogli da ugostimo kod kuće, pa smo proslavu sa prijateljima organizovali u jednom hotelu. Energija je bila toliko dobra da sam ponesena uzavrelom atmosferom i ja zapevala. Priznajem da sam pomalo iskoristila priliku jer mnogo volim da pevam - kroz osmeh kaže bivša članica grupe "Models".
Nevena i Srđan potrudili su se da gostima priušte dobar provod, u čemu im je pomogao i njihov šestogodišnji sin Rastko, koji se, po uzoru na majku, u jednom trenutku latio mikrofona, što je svima bilo vrlo simpatično.
- Rastko je bio odlično raspoložen čitavog dana, i kod kuće i u restoranu. Toliko se opustio da je u jednom momentu i on uzeo mikrofon i zapevao - kaže atraktivna majka, koja je organizaciju proslave prepustila menadžmentu restorana, ali je goste obradovala kolačima koje je s ljubavlju sama pripremila.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još