Ivana Korab: Brak je iza mene, ali ne razmišljam o novom partneru

Ivana Korab: Brak je iza mene, ali ne razmišljam o novom partneru

Autor: | 10/02/2014

0


Manekenka i glumica Ivana Korab, koja već šest godina gradi uspešnu karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, nedavno je posle duže pauze bila u Beogradu. Povod za njen dolazak bilo je rođenje bratanca Andrije koji je postao miljenik cele porodice, a ponosna tetka potrudila se da za svog mezimca donese najlepše poklone. Iako je prošle godine imala uspone i padove, po prirodi hrabra, nikada se nije obazirala na prošlost, a poslednjih meseci može se pohvaliti velikim poslovnim uspesima.
- Zbog poslovnih obaveza praznike nisam mogla da provedem u porodičnom okruženju, što mi je teško palo, ali zato sam prve slobodne dane iskoristila da posetim rodni grad. Moj brat nedavno je dobio sina, ja sam prvi put postala tetka, a mali Andrija, koji sada ima tri meseca, postao je centar naše pažnje. On je presladak dečak koji će mi mnogo nedostajati - počinje priču Ivana, čija karijera u Americi postaje sve ozbiljnija:
- Nedavno sam snimila televizijski šou „Under the Gun“, koji je u Americi počeo da se prikazuje sredinom januara, a početkom godine na Aljasci sam snimila horor film „Unnatural“, što je bilo posebno iskustvo. Radili smo na temperaturi koja je iznosila trideset jedan stepen ispod nule. Tako nešto do sada mi se nikada nije dogodilo. Što se tiče posla modela, snimila sam kataloge za mnoge velike brendove.
Za šest godina rada u Americi Ivana je stekla veliko iskustvo, a suočavala se i sa teškim trenucima. Najviše se ponosi time što nikada nije načinila nijedan korak koga bi se ona ili članovi njene porodice stideli.
- Pre šest godina, kada sam otišla iz Srbije, živela sam u Majamiju, ali sam radila širom Amerike. U jednom trenutku odlučila sam da upišem glumačku akademiju, kada je i moja filmska karijera krenula. Potom sam se, pre tri godine, preselila u Los Anđeles, gde mi je trebalo vreme da se snađem i naučim kako se odlazi na kasting i način na koji je potrebno predstaviti se. Sada, kada sam to savladala, imam više posla nego ikad, što me raduje. Veoma sam vredna i ništa mi nije teško da učinim, jer smatram da se takve prilike ne pružaju svakog dana. Najvažnije mi je da posao bude pristojan i da mogu da stanem iza toga što radim, jer nikada ne bih sebi dozvolila niti podnela da se moja porodica stidi zbog nekog mog postupka. Ako je taj uslov zadovoljen, obavezno prihvatam posao, ne može da mi se dogodi da odbijem neku ulogu ili snimanje zato što sam umorna - otkriva Korabova.
Lepa dama prošle godine našla se u centru medijske pažnje posle udaje za Crnogorca Mia Danilovića, a potom i razvoda posle samo mesec dana braka. Iako se mnogo pričalo o njenom rastanku i o tome kako je bila neverna bivšem mužu, nikada nije želela da javno govori o tome.
- Priče koje su objavljivane više su pogodile moju porodicu nego mene. Odlučila sam da ne pričam o tome i nikada nisam želela da bilo šta demantujem - kaže Ivana.
- Svako iskustvo utiče na tvoj život. U zavisnosti od toga kako prihvatiš stvari koje ti se dogode, tako će ti i biti. Ja sve prihvatam na najpozitivniji način, tako da se trudim da iz svega što mi se u životu desilo izvučem nešto pozitivno i korisno i da iz svake situacije donesem zaključak koji će me ojačati. Postoji izreka: „Nemoj da dozvoliš da te tvoja prošlost ogorči nego samo da te ojača“. Toga se pridržavam.
Uspešna dvadesetsedmogodišnjakinja trenutno je posvećena poslovnim izazovima, a ljubav joj je u drugom planu.
- Ne razmišljam o novom partneru, posao mi je na prvom mestu. Imam ideju da pokrenem sopstveni biznis i da na taj način iskoristim sve što sam u dosadašnjem radu naučila. Trenutno se pripremam za takav korak. Osim toga, veoma sam zaposlena, i na filmu i kao manekenka - objašnjava zgodna Beograđanka koja bi volela da jednog dana stvori porodicu poput one u kakvoj je odrasla.
- Svakome je cilj da bude srećan, a moja porodica je divna i ja želim da stvorim takvu. Ako nije takva, onda je neće ni biti - zaključuje Ivana.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Mesto snimanja: Splav „Amsterdam“, Kej oslobođenja bb, Zemun

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin