Ivana Maksimović: Maštam o romantičnom venčanju

Ivana Maksimović: Maštam o romantičnom venčanju

Autor: | 23/02/2014

0

Naša uspešna sportistkinja, šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović veoma je srećna što je učestvovala na popularnom Sajmu venčanja, zlatarstva i lepih stvari. Trinaesti po redu "Wedding Weekend" održan je u ambijentu hotela "Hajat", od 13. do 16. februara. Atraktivna dvadesettrogodišnjakinja priključila se poznatim ličnostima na reviji venčanica. Ivana je prvi put obukla venčanicu, što smatra veoma uzbudljivim iskustvom, budući da odmalena mašta o svom sudbonosnom danu.
- Još kao devojčica maštala sam o tome kako bi trebalo da izgleda moje venčanje i do sada sam imala na stotine ideja o tom danu. Bilo je perioda kada sam želela intimnu ceremoniju, kao i onih kada sam smatrala da je najbolje da organizujem veliko slavlje. Neko vreme sam maštala o tome da se udam na nekoj egzotičnoj destinaciji, a trenutno, kada razmišljam o venčanju, samo želim da ono bude romantično - počinje priču Ivana koja je blistala u prelepoj kreaciji iz studija venčanih haljina "Odiva". Ona tvrdi da je za nju bilo veoma uzbudljivo i zanimljivo iskustvo da prvi put obuče venčanicu.
- Nikada ranije nisam imala priliku da nosim venčanicu i veoma me raduje što se sada i to desilo. I moji roditelji su bili uzbuđeni, a mama mi je rekla da će se sigurno rasplakati kada me bude videla na sajmu "Wedding Weekend" - iskrena je šampionka, koja je osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.
- Ne pratim trendove kada je reč o venčanim haljinama, i uglavnom su mi se sviđale raskošne, sa širokim donjim delom. Međutim, moja mama je na svojoj svadbi imala haljinu krojenu u popularnom sirena obliku, koju i danas čuva. Moram da priznam da što sam starija, sve mi se više dopada njena venčanica - otkriva Maksimovićeva.
Srce simpatične sportistkinje nedavno je osvojio jedan muškarac. Veoma je zaljubljena, što se vidi po njenom ozarenom licu, ali još nije spremna da sa javnošću podeli svoju radost i detalje romanse.
- Trenutno prolazim kroz izuzetno lep životni period, veoma sam srećna i svi planovi koje imam polako se ostvaruju. Pojavio se i taj poseban muškarac u mom životu, ali je još rano da iznosim detalje nove veze u javnost, što ću učiniti kada osetim da je pravo vreme za tako nešto - kaže Maksimovićeva.
Poznata Beograđanka zbog operacije umnjaka poslednjih dana vreme provodi kod kuće, a kako se nedavno uselila u svoj novi stan i prvi put odvojila od roditelja, taj period koristi da se privikne na novi način života.
- Uselila sam se u svoj novi dom koji još nije u potpunosti sređen, ali pošto sam češće na putovanjima nego kod kuće nisam se još navikla na to novo poglavlje života. U svakom slučaju, prija mi samostalnost i mislim da je odlazak iz roditeljskog doma u mojim godinama bio pun pogodak - iskrena je Ivana koja ima mnogo poslovnih ambicija u mesecima koji slede.
- Prvo veliko takmičenje očekuje me početkom marta. Reč je o Evropskom prvenstvu koje se održava u Moskvi, mnogo očekujem jer sam u odličnoj formi, a početkom godine već sam ostvarila dobre rezultate na takmičenjima u Nemačkoj. Posle toga slede tri svetska kupa, a najvažniji događaj u sezoni je Svetsko prvenstvo u Granadi, koje je zakazano za septembar. Tada ćemo dobijati kvote za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i dobar plasman mi je veoma važan - veselo zaključuje naša olimpijka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Šminka: Dušan Rajković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin