Maja Ognjenović: Danilo je pravi muškarac za mene, ali još nije vreme za brak

Maja Ognjenović: Danilo je pravi muškarac za mene, ali još nije vreme za brak

Autor: | 25/02/2014

0

Dvadesetdevetogodišnja odbojkašica Maja Ognjenović svoje sportsko umeće ove sezone pokazaće u klubu "Hemik Police" iz Poljske, za koji trenutno igra, a život u gradu Ščećinu, nadomak granice sa Nemačkom, pričinjava joj pravo zadovoljstvo. Novi prijatelji koje je stekla na sadašnjoj adresi svaki dan joj ispunjavaju i vesele je, a njen najčešći gost je nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, sa kojim je već deset meseci u stabilnoj emotivnoj vezi.
- Odlučila sam da karijeru nastavim u Poljskoj jer je to evropska zemlja koja je bliža Srbiji od, recimo, Rusije ili Azerbejdžana, za čije timove sam takođe imala ponude. Živim u jednom lepom gradu, Ščećinu, koji ima oko pola miliona stanovnika. Sa saigračicama iz kluba imam velike ambicije, kao što je osvajanje prvenstva u Poljskoj i dobar plasman u Ligi šampiona, tako da vredno radimo na ostvarivanju tih ciljeva - počinje priču za "Hello!" Maja.
- Prednost života u Ščećinu je što se nalazi u blizini Berlina, samo sat i po vožnje, pa slobodne dane uvek provodim u prestonici Nemačke. Obožavam taj grad koji oduševljava sve ljude koji ga posete. Svi znaju da ja mnogo volim Atinu, ali Berlin preti da ugrozi njenu poziciju - iskrena je Ognjenovićeva.
Uspešna sportistkinja tvrdi da trenutno prolazi kroz period u kome je veoma zadovoljna svim aspektima života, pa i pored toga što je u stabilnoj vezi, za sada ne planira da odustane od ambicija kada je odbojka u pitanju.
- Čini mi se da je tek sada nastupio period u kome uživam igrajući odbojku, pa ne planiram da se uskoro odreknem karijere. Radim posao koji volim i dobro sam plaćena. Bila bi prava šteta da sada odustanem od sporta - iskrena je Maja koja može da se pohvali da je zdravlje dobro služi.
- Za svakog sportistu zdravlje je na prvom mestu. Srećom, imala sam samo jednu veću povredu, pre dve godine kada sam imala problem sa šakom i period oporavka je trajao skoro tri meseca.
Na emotivnom planu Ognjenovićeve takođe je sve potaman. Od aprila prošle godine uživa u ljubavi sa nekadašnjim vaterpolistom, sada poznatim ugostiteljem Danilom Ikodinovićem, sa kojim se upoznala sasvim slučajno, ali brzo su jedno u drugome prepoznali srodnu dušu.
- Emotivna stabilnost mi veoma znači, pogotovu što pored sebe imam Danila koji je bio vrhunski sportista i koji je prošao sve ono kroz šta ja danas prolazim, pa su mi njegovi saveti i sugestije uvek dragoceni. Nas dvoje smo slične osobe u svim segmentima. Oboje smo skromni, vodimo potpuno normalan život i emotivci smo. Zato smo se valjda i prepoznali. Trudimo se da se viđamo što češće možemo, pa tako imamo interni dogovor da najduže dve nedelje budemo razdvojeni, jer toliko najviše možemo da izdržimo jedno bez drugoga. Moram da priznam da se Danilo mnogo više usklađuje sa mojim obavezama, pošto njegov posao dozvoljava veću fleksibilnost. Kada se dvoje ljudi iskreno voli, daljina ne može da ugrozi njihov odnos - tvrdi zgodna brineta koja već nekoliko meseci živi sa Ikodinovićem.
- Odluku o zajedničkom životu doneli smo spontano. Zapravo stalno smo bili jedno kod drugog pa smo shvatili da bi nam život bio jednostavniji kada bismo bili na istoj adresi. Mogu bez opterećenja da kažem da je on pravi muškarac za mene. Sa njim mi se desilo sve u pravo vreme iako sam ga upoznala kada sam se najmanje nadala. Smatram da se u mom životu pojavio u pravo vreme, baš kao i ja u njegovom - iskreno govori Maja.
- Kao nekadašnji sportista Danilo dobro razume moje trenutne ambicije. Takve stvari se ne planiraju, ali smatram da bismo oboje sada trebali da se posvetimo svom poslu. Danilo je već otac dve divne devojčice, što smatram prednošću jer znam da će biti dobar tata i našoj deci - zaključuje lepa sportistkinja.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin