Agneta Azirović: Oduševljena novom kolekcijom Jelene Jakovljević Bin Drai za koju je radila kampanju

Agneta Azirović: Oduševljena novom kolekcijom Jelene Jakovljević Bin Drai za koju je radila kampanju

Autor: | 08/04/2014

0

Agneta Azirović, jedna od naših najlepših i najangažovanijih manekenki, pre nekoliko dana vratila se iz Dubaija, gde je radila kampanju za Duchess Campaign by Jelena Jakovljevic Bin Drai.

Samo za portal Hellomagazin.rs prenosi utiske sa snimanja.

Kako je došlo do saradnje sa Jelenom Jakovljević Bin Drai?
- Pre desetak dana bukeri iz Crystal Model Agency, čiji sam ja model, javili su mi da imam posao u Dubaiju. U pitanju je bila nova kampanja za Duchess Campaign by Jelena Jakovljevic Bin Drai. Kasnije sam saznala da je do saradnje došlo zahvaljujući Jeleni Đokić, koju poznajem dugi niz godina, a koja je takođe dobra prijateljica sa Jelenom Jakovljević. Predložila joj je da mene angažuje za kampanju i tako je sve krenulo.

Jelena Jakovljević i ti se dugo poznajete, upoznale ste se pre više od deset godina.

- Nas dve smo se upoznale davne 2002. godine, u Milanu, gde smo zajedno radile reviju. Bili su to sami počeci naših manekenskih karijera. Kasnije nas je život vodio na razne strane, pa se nismo sretale, ali je ovo bila idealna prilika da se podsetimo naših početaka. Sećale smo se lepih trenutaka iz Italije i smejale se zgodama iz tog perioda.

Da li si mogla da naslutiš da će Jelena, koja je bila perspektivna manekenka, deceniju kasnije, biti neko ko predstavlja svoju liniju?
- U to vreme nisam ni za sebe mogla ništa da pretpostavim, a kamoli za Jelenu, koja je definitivno postala jako uspešna u svom poslu. Sećam je se kao jako fine devojke, koja čvrsto stoji na zemlji. Takva je i danas.

Kako bi opisala kolekciju Duchess Campaign by Jelena Jakovljevic Bin Drai?

- U pitanju su prelepe haljine koje isitču žensku lepotu i senzualnost. Uskoro će biti u prodaji širom sveta, tako da će sve žene imati priliku da uživaju u njima.

Koji deo kolekcije se tebi najviše dopao? U čemu bi mogla da vidiš sebe prijavatno?
- Radila sam drugi deo kataloga, koji se sastoji od deset haljina i slobodno mogu reći da bih svih deset nosila u privatnom životu. Predivno sam se osećala u njima.

Kako je proteklo samo snimanje?

- Snimanje je proteklo savršeno. Odvijalo se na krovu hotela, tako da smo sav posao brzo završili, za sedam sati. Mada sam bila prilično prehlađena, uspela sam da uradim sve što je Jelena zamislila, a tačno je znala šta želi i kako slika treba da izgleda. Naravno, moram pomenuti i fotografa Mirjanu, koja je bila odlična. Sve u svemu, na slikanju je bilo veoma zabavno.

Da li je bilo vremena za druženje i izlaske nakon završenog posla?
- Nažalost nije. Ja sam došla dan ranije, onda smo slikali ceo dan i čim smo završili posao, otišla sam u svoju sobu, jer sam bila bolesna i umorna, a i Jelenu su čekale druge obaveze.


Intervju: Eva Čubrović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još