Pola sata sa... Romana Panić

Pola sata sa... Romana Panić

Autor: | 31/05/2014

0

Za osmeh koji pevačica Romana Panić u poslednje vreme ne skida sa lica zaslužan je njen devet godina mlađi emotivni partner Zoran Šupić, fudbaler beogradskog kluba BSK iz Borče. Iako ne krije vezu sa svojim novim izabranikom, pop pevačica je u izjavi za prošli broj našeg magazina diskretno prokomentarisala odnos sa tridesetogodišnjim sportistom, rodom iz Sarajeva, sa stalnom adresom u Beogradu.
- Osećam prolećne leptiriće, što se vidi i po mom osmehu, srećna sam i ispunjena - rekla je Panićeva.
Da li je tridesetdevetogodišnja pevačica prava žena za mladog fudbalera pokazaće vreme. Za "Hello!" Romana otkriva zbog čega se pred kraj četvrte decenije oseća bolje nego ikada i zašto se odlučila na drastičnu promenu imidža. Na početku razgovora, atraktivna crnka prokomentarisala je svoje nedavno učešće u Pinkovom festivalu, ne krijući da joj je teško palo što nije prošla u finale takmičenja.

Na nedavno održanom Pink festivalu predstavili ste novu pesmu, kao i imidž, ali niste krili nezadovoljstvo zbog neprolaska u finale.

- Prezadovoljna sam svojim novim izgledom, novom pesmom koja u potpunosti nosi moju novu energiju koju osećam i širim oko sebe. Ovo je drugačije od svega što sam do sada radila, pesma je brza i reakcije su savršene, pa sam i ja prezadovoljna. Zbog toga mi je nejasno zbog čega ja i neke moje kolege nismo dobili priliku da i drugo veče održimo nastupe. Bila sam šokirana, ali dobro, život ide dalje, šta je bilo bilo je.

Kako se nosite sa porazima?
- Veliki sam emotivac i sebe smatram osobom koja je na prvom mestu umetnik, nisam biznismen i ne mogu da reagujem bez srca u poslu kojim se bavim. Nisam hladnokrvna i neke situacije me zaista pogađaju. Ne krijem svoje emocije, ali, na žalost, neki novinari i fotografi to umeju da zloupotrebe.

Pogađaju li vas neistine koje čitate, čujete ili vidite o sebi?
- I previše. Užasno se teško nosim sa tim i svaki put mi bude loše. Nerviraju me takve stvari, jer me predstavljaju u pogrešnom svetlu.

Obraćate li sada više pažnju na ponašanje u javnosti nego ranije?

- Možda bi trebalo, ali ja sam spontana, ne ustručavam se od prirodne reakcije, a ljudi koji sve rade promišljeno i sa ciljem koriste tu moju spontanost i od mene prave potpuno drugu osobu.

Ko je zapravo Romana Panić?
- Energična, samosvesna žena, puna samopouzdanja i spremna za nove pobede.

Zbog čega ste se odlučili na drastičnu promenu imidža?
- Verovatno mi je bilo potrebno životno iskustvo da bih doživela tu promenu. Osećam da ulazim u potpuno novi period i u životu i u karijeri, što me raduje, i teško mi je da skinem osmeh sa lica. Sa ovom frizurom osećam se sigurnijom, atraktivnijom, mlađom i mnogo više seksi. Osećam da zračim potpuno drugačijom energijom.

Kažu da kada žena skrati kosu odbacuje neke stvari iz svog života.

- To je verovatno tačno. Ja sam svima sve oprostila, mislim da ulazim u novu životnu fazu, odstranila sam sve negativno iz svog života i sada sam nova ja.

Nedavno ste proslavili trideset deveti rođendan. Plaši li vas broj četrdeset koji sledi?
- Zvuči mi pomalo zastrašujuće, ali ne plašim se. Tridesete su najlepše, ali kada pogledam sebe, taj broj mi je nekako nestvaran. Još se osećam kao vetropir, kao potpuna luda koja svugde može da stigne - brza, energična, uvek spremna za akciju. Jednostavno, osećam da sada mogu sve, kako sam krenula, ja ću očigledno biti najluđa u četrdesetima.

Intervju: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin