Edin Škorić: Uprkos raskidu, emocije između Jelene i mene su i dalje jake

Edin Škorić: Uprkos raskidu, emocije između Jelene i mene su i dalje jake

Autor: | 14/06/2014

0


Veza Edina Škorića i Jelene Jovanović od starta je intrigirala javnost, što i ne treba da čudi budući da su je otpočeli na “Farmi”. Ipak, pre mesec dana bivši odbojkaš stavio je tačku na njihovu vezu i posle sedam meseci ćutanja ekskluzivnu ispovest o njihovoj ljubavi i raskidu dao je za Star.
- Hteo sam da našu intimu zadržimo za sebe, a naslovi u žutoj štampi koji su nas pratili uglavnom su bili netačni i krajnje degutantni. Mislim da sada treba da stanem na put tome. Prvenstveno ja, jer sam muško i treba da zaštitim Jelenu. Osećam da je deo krivice na meni što novinari tako postupaju sa njom. Trebalo je odmah na početku da se postavim drugačije. Naša veza je bila veoma burna, kako na Farmi, tako i posle nje. Emocije su bile veoma jake, a i dalje su isto tako jake - objašnjava Edin.

Zašto si je onda ostavio ako je i dalje voliš?
- Raskinuli smo jer ne funkcionišemo kao par. Mnogo vremena smo provodili zajedno, slagali smo se lepo, ali kad smo krenuli u zajednički život, nismo gledali u istom pravcu.

Jesi li stavio tačku na vezu zato što te je Jelena razočarala?

- Ja jesam bio taj koji je presekao, ali ne iz tog razloga. Vidi, poznato je da sam se razveo, ali kad me pitaju što sam se razveo, ne mogu sve u jednoj rečenici da objasnim. Isto tako ne mogu ni ovo. Postoji više faktora koji su uticali i koji su doveli do raskida. Bio bih veoma loš čovek kada bih sebi dao za pravo da zahtevam nešto što bi za nju predstavljalo pakao.

Oni koji je poznaju kažu da joj naslovne strane veoma imponuju i da tačno zna šta radi...
- Nema potrebe da joj prijaju. Ona je vredna, mnogo radi i strašno je talentovana. Kod nje će se upornost i kvalitet isplatiti...

A SA KIM BIVŠI ODBOJKAŠ NIJE ŽELEO DA DELI JELENU MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti