Sofija Milošević: Da mi je neko pre pola godine rekao da ću ponovo biti sa Viktorom, ne bih verovala

Sofija Milošević: Da mi je neko pre pola godine rekao da ću ponovo biti sa Viktorom, ne bih verovala

Autor: | 17/06/2014

0

Nedavno je u Njujorku, u Liederkranz klubu, održana humanitarna revija, a prihod je namenjen postadalima u poplavama. Reviju je organizovala fondacija princeze Katarine Karađorđević, u saradnji sa Ruškom Bergman, čuvenom stilistkinjom, i Roksandom Ilinčić, jednom od najcenjenijih dizajnerki. Na svoj način, ovom humanom događaju su doprinele tri naše manekenke, koje s mnogo uspeha rade u inostranstvu – Sofija Milošević, Jefimija Jokić i Marina Krtinić.

Biti u kontaktu sa Sofijom, a ne pitati je za novosti na ljubavnom planu, zaista ne bi imalo smisla.

Ako sve bude po planu, Viktor Troicki će se na teniski teren vratiti na turniru u Umagu. Hoćeš li biti tamo?
- Najverovatnije! Ne mogu da kažem baš sto posto, jer uvek postoji mogućnost da zbog posla moram da budem u Njujorku, ali jako bi volela da s tribina navijam za njega.

Da ti je neko pre pola godine rekao da ćeš ponovo biti u vezi sa njim, šta bi mu rekla?
- Nema šanse! Naše prvo zabavljanje je bilo na platonskom nivou, jer sam ja tada bila jako mlada. Kad imate šesnaest godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz zemlje u zemlju. Sve što se među nama dešavalo dok sam nedavno bila u Beogradu, bilo mi je i čudno i slatko.

Pretpostavljam da ti nije bilo lako da kreneš u Ameriku?

- Uvek mi je teško kad odlazim iz Beograda, jer je tu moja kuća, sve što je moje i deo moje ličnosti, a sada je još teže, jer je tu i Viktor. No, radujem se, jer ću već za desetak dana ponovo biti tu.

Sigurno je da ste se za pet godina, koliko niste bili zajedno, mnogo promenili. Verovatno se sada, na neki način, upoznajete iz početka?
- Slušala sam pitanja „misliš li da će vaša veza opstati“ i komentare „staru ljubav ne treba podgrevati“. Verujem da možemo uspeti, jer sam sada mnogo zrelija. U međuvremenu sam sebe izgradila kao ličnost, a kad u inostranstvu živite sami, ozbiljno radite posao i plaćate svoje račune, sazrite mnogo brže nego da ste ostali od kuće. Viktor je uvek bio divan mladić, a vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka.

Može se pretpostaviti da ga je krizna situacija u karijeri čini ozbiljnijim.
- Iz svega toga može da izvuče velike pouke i da sve to shvati kao dodatni motiv da bude još uspešniji. Jesam i biću mu velika podrška, a bezrezervno verujem u njega upravo zato što znam koliko trenira. Jedva čekam da počne da igra.

Koliko god veze sa sportistima delovale glamurozno, njihovim suprugama i devojkama nije baš lako.

- Sportski život prati mnogo nervoze, a verujem da će kod Viktora, kad počne da igra, tenzija biti još veća. Spremna sam za to, jer ga razumem. Bez obzira na to šta će ga sve čekati na putu do ponovnog sportskog uspeha, ja ću biti tu, baš kao što je on uvek tu za mene.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin