Nikolina Pišek: Odbojni su mi muškarci koji se previše trude oko izgleda

Nikolina Pišek: Odbojni su mi muškarci koji se previše trude oko izgleda

Autor: | 26/06/2014

0

Nikolina Pišek je verovatno jedina voditeljka s ovdašnjih televizija, koja je prenose iz Brazila mogla da gleda navijajući za reprezentaciju svoje države. Upravo zato smo sa rođenom Zagrepčankom, koja u šali kaže da je gastarbajterka u Beogradu, pričali o fudbalu, ali i o fudbalerima i mačo muškarcima.

Da li gledate Mundijal?

- Gledala sam samo utakmicu Hrvatska – Brazil. Naravno, zanimalo me je kako će proći hrvatska reprezentacija.

Pretpostavljam da je, zbog plasmana vaše reprezentacije na SP, u Zagrebu još veća fudbalska euforija nego u Beogradu?
- U Hrvatskoj je i inače veća euforija kad je o fudbalu reč. Ko sa strane dođe u doba bilo kog velikog tamičenja, na kojem Hrvatska ima svoje sportiste, doživi mali kulturološki šok. Jednostavno, gde god pogledate vidite zastavu, grb, kvadratiće, automobile "presvučene u kockice", svi trgovi su prilagođeni masovnom gledanju prenosa, ljudi hodaju u dresovima... Gostima ih drugih zemalja je to jako zanimljivo. Desilo se, čak, da moji prijatelji iz Beograda budu toliko poneseni atmosferom, da se umešaju u tu masu i navijaju za naše takmičare.

Očigledno radite na zbližavanju ljudi.
- Mislim da sport i muzika i treba da budu u znaku pozitive. Ne možeš biti mrgud među nasmejanim, razdraganim ljudima.

Kad igraju reprezentacije Srbije i Hrvatske, da li vi i vaš suprug vodite navijački rat?

- Dosad nismo ni imali takav slučaj, ali Vidoje nije neki zagriženi navijač, a i ne prati fudbal. Međutim, kad je Hrvatska igrala sa Brazilom vatrenije od mene je navijao za Hrvatsku, a i mnogo više se nervirao. Kad, najzad, dođe do susreta naših reprezentacija, pretpostavljam da će gledanje proći u duhu zezancije, jer ni on ni ja nismo osobe koje bi se mogle "zakrviti".

To bi više ličilo na vašeg kolegu Vladu Đorđevića.
- On je neviđeni fanatik. S njim bih se rado svađala, mada to nije moj način komunikacije. S Vladom bi mi bilo zabavno gledati takav prenos.

Pre dve godine ste rekli da je vaš omiljeni fudbaler Šveđanin Fredi Ljungberg, zato što je zgodan. Da li je zadržao te pozicije?
- Pretpostavljam da je davno prestao da igra... Uopšte ne razmišljam o fudbalerima, pa ne znam ni ko je zgodan.

Doduše, u međuvremenu ste se udali.

- I to, a nikad nisam ni bila zagriženi fudbalski fan. Vidite da sam i tada izvukla igrača iz "arhive". Sigurno je to bilo neko moje sećanje na mladalačke poglede na fudbal.

Tada ste rekli da vam se Bekam uopšte ne sviđa, jer je pre-pre metroseksualan. Tu se, verovatno, ništa nije promenilo.
- I dalje mi se ne dopada, kao ni Ronaldo, a obojica su idoli ženama. Ne mogu reći da nisu fizički dopadljivi, ali mi deluje kao da – kad je reč o seksualnom opredeljenju – nisu odlučili za koji tim igraju. Prilično mi je odbojno kad vidim da se muškarac previše trudi oko svog izgleda. Mislim da mora da zadrži malo mačoizma... Pravi muškarac se ne takmiči sa partnerkom oko toga ko će biti negovaniji i čija će polica s kremama biti bogatija.

Znači, kad ste prvi put ušli u Vidojevo kupatilo, na polici je bio optimalan broj preparata.
- On se za izlazak spremi za 15 minuta, što je za muškarca sasvim dovoljno.

Autor: Brankica Treskavica, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti