Jelena Rozga: Zdravo je u vezi imati dozu ljubomore

Jelena Rozga: Zdravo je u vezi imati dozu ljubomore

Autor: | 01/08/2014

0

Pomalo uzdržano, ali odlučno, naizgled stidljiva Splićanka prodornog glasa Jelena Rozga preko noći je postala vamp žena. Iako je prilikom pojedinih javnih pojavljivanja u poslednje vreme umela da izazove bunt pojedinih fanova, plavokosa zavodnica sa Hrvatskog primorja većinu ostavlja bez daha. Dok joj se žene dive, muškarci uzdišu za njom. Spot za promociju nove pesme „Život je čudo“ sniman je na atraktivnim lokacijama u okolini Makarske, a Jelena za „Hello!“ govori o tome kako je njen deset godina mlađi partner, čiji identitet i dalje vešto krije, reagovao na snimanje scena sa atraktivnim mladićem. U medijskim napisima uz njeno ime isključivo stoje epiteti "provokativna", "zavodljiva", "senzualna" i "seksi".

Kako je skromna devojka iz Splita postala tako odvažna?

- Devojka iz Splita je i dalje skromna i nije se promenila, niti se želim menjati, ali kada je reč o sceni, onda je lepo malo se igrati. Pesma je uvek bila i biće na prvom mestu.

U novom spotu našli ste se u zagrljaju atraktivnog mladića. Kako je proteklo snimanje tih scena?

- Bilo je zanimljivo i stvarno jako vruće. Prvi put sam radila takav spot. Najbolje je pogledati ga, poslušati pesmu uz koju će, sigurna sam, ovo leto mnogi plesati, ljubiti se i zaljubiti.

Kakva je bila reakcija vašeg partnera na to?

- On je kao i svaki pravi Dalmatinac. Doza ljubomore u vezi je zdrava, a da je nema, već bih se zabrinula.

Nedavno ste po ko zna koji put imali ste nezaboravan nastup u Beogradu. Bez čega ne može da prođe nijedna vaša poseta?

- Nažalost, svaki put je moje vreme obično ograničeno. Kada imam vremena, obožavam šetnju Knez Mihailovom, ali i posetu šoping-centrima.

Šta pamtite kao najlepši gest koji je neki muškarac uradio za vas?

- Svakog ponedeljka dobijala sam ljubavna pisma u kojima bi pisao zašto i koliko me voli. To je trajalo godinu dana, dakle napisao je pedeset tri razloga. To je bilo originalno i lepo. Šteta što godina ne traje duže.

Uveliko se piše o snimanju vašeg rijaliti programa. O čemu je reč?

- Strpite se još samo malo, uskoro ću moći da vam kažem više detalja. Mogu samo da otkrijem da će šou svakodnevno moći da se gleda na „Jutjubu“.

Volite li da gledate rijaliti-programe?

- Volim da pogledam rijaliti sa Kardašijanovima, ali nisam zaluđena time kao neki moji prijatelji.

Hoćete li imati vremena za letnji odmor?

- U šali kažem da je moje prvo letnje kupanje za vreme snimanja poslednjeg spota verovatno bilo i poslednje ovog leta. Ima vremena, odmaraću se u januaru.

Približava se vaš trideset sedmi rođendana. Kako ćete provesti taj dan?

- Imam dogovoren nastup, tako da će proslava pričekati koji dan. Za mene nema lepše proslave od večere sa nekoliko prijateljica i bezbrižnog brbljanja do kasno u noć.

Šta ćete poželeti sebi toga dana?

- Zdravlje, i pamet da me služi.

Piše: Deana Đukić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin