Pola sata sa... Miloš Biković

Pola sata sa... Miloš Biković

Autor: | 10/08/2014

0

Miloš Biković, koji pripada najzapaženijim glumcima mlađe generacije, publiku je osvojio šarmom i suzdržanošću, ali i neospornim talentom i željom da karijeru gradi postepeno i istrajno. Posle briljantno odigrane role u fudbalskoj sagi „Montevideo“, publika je sa oduševljenjem pratila ljubavnu priču mladog bračnog para Ljiljane i Radmila Tomića, glavne likove serije „Samac u braku“, u kojoj je dvadesetšestogodišnji Beograđanin igrao sa koleginicom i tadašnjom emotivnom partnerkom Brankicom Sebastijanović. Dok mediji pišu o definitivnom kraju njihove romanse, oni odlučno odbijaju da daju bilo kakav komentar u vezi s tim, ostavljajući prostor za spekulacije. U međuvremenu, Miloš intenzivno radi na svojoj karijeri, koju će ovog leta obogatiti još jednom ulogom u stranoj produkciji.

U razgovoru za magazin „Hello!“ mladi beogradski glumac, između ostalog, govori o ovom projektu, svom rediteljskom debiju i nedavnom kratkom odmoru na Adi Bojani, koji je delimično proveo radno.

Kako ste proveli vreme na Crnogorskom primorju?

- Otišao sam da se odmaram, ali je ubrzo usledio poziv za saradnju sa Nevenom Božović. Njen tim me je želeo u spotu, a moja dobra prijateljica Tamara Dragičević bila je posrednik. Prihvatio sam poziv, posle čega su me pitali da li imam ideju kako bi spot mogao da izgleda. Svideo im se moj predlog i tako sam postao reditelj.

Da li ste zadovoljni svojim rediteljskim debijem?

- Zaista sam zadovoljan. I ranije sam imao neke ideje za kratke filmove i projekte, ali ovo je prvi put da se to i realizovalo, i to potpuno spontano.

Spot je snimljen na Adi Bojani. Jeste li imali vremena za odmor?

- Ne dovoljno.

Da li je tačno da ćete zaigrati u filmu Darka Bajića „Bićemo prvaci sveta“, priči o uspehu srpskih košarkaša ?

- Još nisam ovlašćen da dajem izjave tim povodom.

Koliko ste vešti sa košarkaškom loptom?

- Sa košarkom stvari ne stoje tako loše, ali u boksu sam se najbolje snašao jer sam trenirao borilačke veštine.

U čemu biste voleli da budete prvak sveta?

- Najviše bih voleo da odustanem od želje da budem prvi u nečemu. Ambicija čoveka tera da radi na sebi i da napreduje, ali u tome može da se sagori. Voleo bih da sam prvak u svemu čega se dotaknem, ali to nije dobro po mene.

Kakvi su vam planovi za predstojeći period?

- Putujem na Bali, gde snimam jedan ruski film. Snimaćemo dve nedelje na toj lokaciji, a potom u Moskvi. To je druga muška uloga po veličini i opet igram polunegativca. Tražili su mi da pustim bradu i brkove, mada sam im rekao da neće biti mnogo srećni zbog toga.

Uživate veliku popularnost koja može da zavede mladog čoveka. Kajete li se zbog nečega što ste uradili?

- Sve se desilo mnogo brzo, ali sam se trudio da svemu pristupim staloženo. Verovatno nije prošlo dovoljno vremena da bih se zbog nečega pokajao i rekao sebi da možda nešto nije trebalo da uradim, ali videćemo.

Intervju: Deana Đukić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: miloš biković