Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović: Zajedno ostvarujemo sve snove i planove

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović: Zajedno ostvarujemo sve snove i planove

Autor: | 19/08/2014

0

Tokom svog prvog zajedničkog putovanja televizijski voditelj Vladimir Stanojević i šampionka u fitnesu Ana Marija Žujović svoju višemesečnu vezu krunisali su veridbom. Tridesetdvogodišnji zavodnik od početka veze sa osam godina mlađom izabranicom bio je siguran da je ona žena sa kojom želi da provede život, tako da mu nije trebalo mnogo vremena da odluči da je zaprosi. Prsten na njenu levu ruku stavio joj je na krstarenju kruzerom između Valensije i Marselja, a crnokosa lepotica je, bez dvoumljenja, izgovorila "da". Srećni par polako pravi planove za venčanje koje je zakazano za septembar sledeće godine. Pre toga spremaju se da se usele u zajednički stan.

Koliko već planirate da zaprosite svoju devojku?

Vladimir: To nije bila laka odluka, ali sam je doneo mesec dana pred naš odlazak na krstarenje. Prolazeći kroz različite životne faze, u kojima sam ulazio i izlazio iz mnogih ljubavnih veza, od kojih su neke bile i ozbiljne, ali u većini slučajeva neozbiljne, sticao sam iskustvo koje mi danas mnogo znači. Brže donosim odluke, jer brže procenjujem ljude. Prethodnih godina živeo sam veoma "slobodno", nisam razmišljao o budućnosti udvoje, jer mi je to izgledalo prilično strano i daleko. Ali dođe trenutak kada upoznate nekoga sa kim vidite sebe kako ostvarujete planove i snove i kako ti planovi i snovi postaju zajednički.

Da li ste po Vladinom ponašanju mogli da naslutite šta sprema ili vas je potpuno iznenadio?
Ana Marija: Primetila sam da je nekoliko dana pre prosidbe bio drugačiji i na momente odsutan. Nekoliko puta sam ga pitala da li je sve u redu, a odgovorio mi je da samo uživa u krstarenju. Nisam ni slutila da sprema takvo iznenađenje. Iako su sve moje drugarice znale za to, nisu mi dale nikakav nagoveštaj, niti sam bilo šta mogla da pretpostavim.

Koliko vam je bilo teško da izaberete verenički prsten?
Vladimir: Prsten sam kupio u Beogradu, dan pre polaska na krstarenje. Nekoliko dana ranije konsultovao sam se sa prijateljima, a potom i sa njenom drugaricom, jer sam se dvoumio između dva prstena. Na kraju sam doneo pravu odluku, jer je rekla da je predivan.

Da li vam je bilo teško da tokom puta krijete prsten?

Vladimir: Sakrio sam ga među stvarima i bilo mi je veoma čudno jer do sada ništa od nje nisam krio, ali sam znao da će se na kraju obradovati. Nisam znao kada da ga izvadim iz kofera jer nisam ni znao gde ću je i na koji način zaprositi. Ipak, moj plan je uspeo. Nije ga otkrila i bila je potpuno iznenađena.
Ana Marija: Prsten je predivan. Dopada mi se Vladin ukus, ali i ukus prijatelja koji su mu pomagali pri izboru. Iako je uzeo najuži model, prsten mi je veliki, ali ga ne skidam. Odneću ga da ga suzim kako se ne bi desilo da mi slučajno ispadne.

Kako je proteklo veče na kojoj ste se verili?
Vladimir: Veče pre prosidbe dogovorio sam se sa osobljem kruzera kako će izgledati čitava "akcija". Dao sam im prsten i rekao kako želim da sve izgleda. Kada smo stigli na večeru, seli smo, poručili večeru i posle nekoliko minuta pojavili su se konobari koji su nosili dve čaše šampanjca. U onoj koju su dali Ana Mariji bio je ubačen prsten i čaša je bila polupuna. Ona se prvo iznenadila, jer je znala da nismo poručili šampanjac. Kada je ugledala prsten na dnu čaše, upitala me je: "Šta je ovo, šta ovo znači?" Rekao sam joj da to znači da želim da bude moja žena. Tada sam joj postavio i pitanje da li želi da se uda za mene, na šta je ona odgovorila: "Da!" Poljubili smo se i nastavili veče u restoranu.
Ana Marija: Bila sam jako uzbuđena. Plakala sam i smejala se istovremeno. Nijednog trenutkaa nisam razmišljala, zaista želim da se udam za Vladu. Znam da će biti savršen muž i otac.

Jesu li članovi vaše porodice znali da se spremate za veridbu?
Vladimir: Niko od članova porodice nije znao. Rekao sam samo prijateljima i oni su me podržali i poželeli mi sreću. Oni su Ana Mariju znali odranije, ali su je dobro upoznali tek kada sam otpočeo vezu sa njom. Narednih dana otići ćemo do Trstenika, pa ćemo zajedno sa mojom majkom i sestrom proslaviti veridbu.

Kako su vaši najbliži reagovali kada su saznali da ste ozvaničili vezu?

Vladimir: Majka mi je čestitala i pitala kada ću doći kući. Ona veruje u moj izbor i uvek mi je pričala da, ako sam ja srećan, ona je još srećnija.
Ana Marija: Svi moji su srećni jer su upoznali Vladu, a i videli da sam srećna i zadovoljna pored njega.

Kako je proteklo osmodnevno krstarenje? Šta ste sve obišli i šta vam se najviše dopalo?
Vlada: Kruzerom "Musica" krenuli smo iz Đenove, a posle toga otplovili smo u Ćitavekiju. Obišli smo Tunis, Palma de Majorku, Valensiju, Marselj i druga mesta. Majorka je prelepa, ostrvo je prepuno divnih plaža, posebno na istočnoj i jugoistočnoj strani sa bezbroj uvala. Ukoliko želite sve da obiđete, potrebno vam je više vremena od desetak dana koliko ste na letovanju. Ono što takođe ne smete da propustite je da odvojite barem jedan dan za razgledanje Palma de Majorke. Jako je lep grad, posebno stari deo u kome je gotska katedrala "La Seu", palata "Almudaina", kraljevska rezidencija koja je danas pretvorena u muzej, zamak "Belver", koji je takođe muzej i mnogo drugih divnih građevina. Majorka pruža najbolju noćnu zabavu, u njoj nalazi nekoliko najpoznatijih diskoteka na ostrvu i mnogo kafića i barova. Ukoliko volite šoping, i to ćete da pronađete.

Jeste li već počeli da razgovarate o pripremama za venčanje?
Vladimir: Dogovorili smo datum, 26. septembra sledeće godine je svadba. Njena je želja da to bude u hotelu "Metropol" i ja ću joj tu želju ispuniti. Već je počela da gleda venčanice, kumovi su dobili svoje zadatke i svi ćemo se potruditi da taj dan bude savršen. Bitno je da se svi lepo zabave i da zajedno proslavimo naš najsrećniji dan. Crkveno venčanje će biti u crkvi Svetog Marka.

Kako biste voleli da izgleda vaša svadba?

Ana Marija: Voleli bismo da bude vesela, svečana, posebna i drugačija. Tog dana slavimo ljubav i početak života udvoje. Svi naši prijatelji će biti tu, kao i članovi porodice, a što se tiče muzike, to je najmanji problem, jer će biti mnogo pevača, a naša želja je da nas celo veče zabavljaju Marina Visković i "Leksington bend". Ima još vremena do tada, za sada je takav plan.

Razmišljate li o potomstvu i da li biste voleli da se uskoro ostvarite u ulozi roditelja?
Vladimir: Da, ali to je u planu tek za nekoliko godina, jer sada imamo druge prioritete. Ali, ako se desi da Ana Marija ostane u drugom stanju, bićemo sigurno najrećniji. Često pričamo o deci i porodici, ona želi da imamo dvoje dece, ja bih više voleo devojčicu, a ona dečaka.

Pre veridbe odlučili ste da uradite zajedničku tetovažu, čija je to bila ideja i kako ste se odlučili na takav korak?
Vladimir: To je bila moja ideja, a tetovažu smo zajedno izabrali. Čitavu našu priču rešili smo da preslikamo na sebe, bukvalno. Jednostavno, to je naša stvar. Svako na svoj način iskazuje svoja osećanja i periode u životu. Tetovaža je jedan od načina. Ako neko misli da je to ekstremno, u pravu je, jer je takva i naša ljubav.

Planirate li da se uskoro uselite u zajednički stan?

Ana Marija: Trenutno smo u fazi traženja odgovarajućeg stana. Do tada ćemo biti kod mene, odnosno kod Vlade. Faktički, mi već živimo zajedno.

Po čemu znate da ste jedno u drugome pronašli partnera za čitav život?
Vladimir: Posle toliko godina momačkog života, dođe vreme i osoba koja vam promeni prioritete u životu. Za trideset dve godine, koliko imam, imao sam iskustva sa raznim devojkama i bio sam u situacijama da budem i na strani koja je povređena i prevarena i na onoj drugoj, zbog koje su drugi patili. Naslušaš se za to vreme svih mogućih priča, laži, nagledaš se svega i iskusiš i lepo i ružno. Sve se na kraju svodi na to da poželiš da budeš sa nekim ko te razume i podržava u onome što pokušavaš da ostvariš.
Ana Marija: Vlada je od prvog dana naše veze pokazivao koliko je pažljiv, vaspitan i koliko mu značim. Nijednog trenutka me nije zapostavio, uvek je tu za mene i što je najbitnije, uživamo zajedno i ništa nam nije teško. Ja ću uvek biti tu za njega šta god mu bude bilo potrebno, jer znam da sam na posebnom mestu u njegovom srcu. Na onom gde nijedna do sada nije bila.

Kako planirate da provedete ostatak leta?
Ana Marija: Nastavila sam da radim u svom novootvorenom fitnes studiju, klijenti su prezadovoljni. Svi koji su došli da smršaju, da se zategnu, već uplaćuju članarinu za sledeći mesec i sigurna sam da ću od septembra imati previše posla, ali ću za Vladu uvek imati vremena. Planiramo i da odemo u Trstenik kod njegove porodice, a možda na kratko i do Crne Gore. On uskoro počinje da radi, a od jeseni će imati i više obaveza.

Vi ste imali veoma uspešnu televizijsku sezonu, kakvi su vaši planovi za narednu sezonu koja počinje na jesen?
Vlada: Prethodna sezona je bila baš naporna, ali i veoma uspešna. Od septembra nastavljamo sa snimanjem najvećeg muzičkog šou-programa "Bravo šou" i dnevne emisije "Sat, dva", koja će biti malo modifikovana u odnosu na sezonu koja je već iza nas. Kao predstavnik "Siti rekordsa", imaću dosta obaveza, ali očekuje me i mnogo žurki širom regiona sa ekipom "Pink" radija. Uglavnom, biće posla, ali bitno je da je to posao koji volim, pa mi ništa ne pada teško.

Po čemu ćete pamtiti nedavno putovanje u Majami i jeste li zadovoljni rezultatima koje ste tamo ostvarili?
Ana Marija: Majami je prelep, Svetsko prvenstvo bilo je fenomenalno organizovano i od stotinu prijavljenih takmičarki iz celog sveta bila sam treća. To je sjajan uspeh za mene i našu zemlju.

Planirate li da na neko naredno takmičenje povedete Vladu?
Ana Marija: Slede takmičenja u Sarajevu i Barseloni, ali ono najbitnije je u Las Vegasu, na koje ću otići sa Vladom. On mi je zaista velika podrška i uz njega ću se sigurno lakše boriti sa najboljim iz celog sveta. To je najjače takmičenje tog tipa na svetu, daću sve od sebe da budem što bolja.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Stilistkinja: Iva Radovanović
Šminka i frizura: Petar Tubić za "City hair studio", tel. 069 / 572 - 89 - 15
Mesto snimanja: Hotel "88 Rooms", Takovska 49, tel. 011 / 411 - 90 - 88

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin