Simona Andrejić u Sen Tropeu proslavila 20. rođendan

Simona Andrejić u Sen Tropeu proslavila 20. rođendan

Autor: | 06/09/2014

0

Svetski supermodel Simona Andrejić, koja je pre pet godina zakoračila na svetsku modnu scenu i istog trenutka zantrigirala sve relevantne ljude u modnoj industiriji, postala je zaštitno lice luksuznog brenda „Carmen Steffens“, za koji je fotografije snimila na predivnim lokacijama mondenskog letovališta Sen Trope. Neodoljivi francuski šarm omiljene destinacije mnogih pripadnika svetskog džet-seta prijao je lepoj Srpkinji, modelu beogradske agencije „Models Inc - Elite Model Look“, koja je radni boravak na Azurnoj obali iskoristila za uživanje u plažama, ali i noćnom provodu. Na jednoj od glamuroznih žurki pod vedrim nebom upoznala je i holivudsku filmsku zvezdu Antonija Banderasa, za koga kaže da sa pravom važi za velikog zavodnika.
Život na njujorškoj adresi idealan je za karijeru koju ova modna zvezda u usponu odlučno gradi, a izazove koje uspeh neminovno nosi savladava uz podršku emotivnog partnera, koji razume dinamiku života koji vodi. Nedavni radni dolazak u Francusku poklopio se sa proslavom njenog dvadesetog rođendan, koji će dugo pamtiti, a pred povratak u Ameriku, Simona planira da dođe u Beograd i provede neko vreme sa porodicom, posle čega je u septembru očekuje radna jesen u Parizu, čemu se neizmerno raduje.
U razgovoru za magazin“ Hello!“ atraktivna Beograđanka otkriva detalje uzbudljivog boravka na Azurnoj obali i opisuje dinamičan život supermodela i svoj odnos prema toj profesiji, koju je odabrala kao poziv.
Kakve utiske nosite sa snimanja kampanje za brend Carmen Steffen u Sen Tropeu?
- Fotografa koji sarađuje sa „Vogue Brasil” i „Carmen Steffens” Natali Alavoan upoznala sam prilikom boravka u Sen Tropeu. Zaista mi je bila čast da sarađujem sa ovim brendom, koji me je izabrao za njihovog ambasadora. Fotografije su prelepe i u duhu čari Azurne obale.
Da li ste imali vremena i za uživanje na Azurnoj obali?
- Posle dinamičnih poslovnih obaveza u Njujorku i Los Anđelesu, razlog posete Sen Tropeu bio je i kratak odmor i punjenje baterija. Bila je to uspešna kombinacija odmora i posla.
Dok ste boravili u Francuskoj upoznali ste Antonija Banderasa. Kako je došlo do poznanstva i kakav utisak je na vas ostavio slavni holivudski glumac?
- Antonija sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Veoma je pozitivan i prijatan, ostavio je vrlo lep utisak na mene.
Da li opravdano nosi titulu jednog od najvećih šarmera među glumcima?
- Sasvim opravdano nosi tu titulu.
Je li vam uputio komplimente na račun izgleda?
- Okolnosti u kojima smo se upoznali uslovili su i teme razgovora, a komplimenti u tim situacijama imaju neko drugo značenje.
Koliko mu je poznato gde ste rođeni i koliko zna o Srbiji?
- Poznato mu je odakle dolazim, gde su Beograd i Srbija, ali o pojedinostima nismo razgovarali.
Upoznali ste mnoge slavne ličnosti. Koja od njih je na vas ostavila najjači utisak?
- Teško je izdvojiti jednu ličnost. Jak utisak ostavljaju ljudi koji imaju jak karakter, koji se razlikuju od drugih, koji su dosta angažovani na dnevnom nivou i efikasni tu gde jesu, lokalno, a koji misle globalno i gledaju daleko. Zadovoljstvo je učiti od takvih ljudi.
U Sen Tropeu ste proslavili dvadeseti rođendan. Kako ste obeležili taj datum i šta ste poželeli?
- Dan vredan sećanja, bilo je lepih iznenađenja. Sebi sam poželela da budem zdrava i uspešna, da neprestano radim na sebi i da čvrsto stojim na zemlji.
Da li ćete iskoristiti boravak u Evropi za dolazak u Beograd?
- Doći ću na kratko da obiđem svoje najdraže. U septembru me čeka put za Pariz, a u oktobru se vraćam u Njujork, gde je trenutno moja baza.
Vodite izuzetno dinamičnim životom. Šta vam je izvor energije?
- Sredina u kojoj se krećem, pozitivni ljudi, nasleđe, genetika i skromno životno iskustvo, motivi i, naravno, podrškanajdražih.
Kako najradije provodite slobodno vreme?
- Vežbanje, šetnja, čitanje, druženje sa prijateljima, upoznavanje novih ljudi, učenje novih jezika... Sve zavisi gde sam trenutno stacionirana.
Budući da živite tako što često menjate lokacije, da li vam je teško da održite vezu sa emotivnim partnerom?
- Racionalna sam osoba i izvlačim maksimum iz trenutno mogućeg. Uvek se krećem u okruženju koje razume mene i koje ja mogu da razumem, tako da nema problema na tim relacijama.
Koji je vaš trenutni emotivni status?
- Emotivno sam ispunjena i budući da oboje dosta putujemo, imamo razumevanja jedno za drugo.

Intervju: Deana Đukić, Life Content

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin