Jelena Rozga: Život je čudo i sve što poželimo može da se ostvari

Jelena Rozga: Život je čudo i sve što poželimo može da se ostvari

Autor: | 07/09/2014

0

Hrvatska zvezda Jelena Rozga proslavila je trideset sedmi rođendan, a prve čestitke uputili su joj brojni fanovi, koji su prisustvovali njenom nastupu u Velikoj Gorici. Neposredno pred koncert Jelena je na duhovit način pozvala svoje pratioce na društvenim mrežama da joj se pridruže te večeri kako bi zajedno proslavili njen dan, a s obzirom na brojne komplimente koje dobija na račun izgleda, ne čudi što se šarmantna Splićanka oseća deceniju mlađe. Slavljenica se potrudila da i ove godine rođendan provede u najboljem društvu, sa ljudima koji iskreno dele njenu sreću.
- Mnogo sam se radovala proslavi sa fanovima, a po povratku u Split okupila sam svoje drage prijateljice i odvela ih na tradicionalni provod uz večeru. Bilo je to opušteno druženje, uz morske specijalitete i kapljicu dalmatinskog vina, rezervisano za ženske priče i dobru zabavu, bez muškaraca - kaže Rozga, potvrđujući time navode medija da je raskinula dugogodišnju vezu sa mlađim izabranikom, koga je sve vreme uspešno držala daleko od očiju javnosti.
Neposredno pred proslavu rođendana Jelena je uživala u rodnom gradu na hrvatskom primorju, usidrena posle jedne od mnogobrojnih radnih plovidbi ovog leta. Trenuci opuštanja i uživanja u svom gradu zabeleženi su i na romantičnim fotografijama, na kojima zvezda pozira u kreacijama brenda čije je zaštitno lice.
- Split je moja mirna luka, moj grad. Čini mi se da ne bih mogla da živim u nekom drugom mestu. Uživala sam sa dragim ljudima, šetnji obalom, kao i u fotografisanju - kaže muzička zvezda koja ima armiju fanova u celom regionu, a koji joj, uz porodicu, daju ogromnu pokretačku energiju i vetar u leđa da bude što bolja u poslu kojim se bavi.
- Roditelji su mi najveći oslonac i velika podrška sve ove godine. Sve značajnije praznike i datume provodim sa njima, svaki Božić i Uskrs barem kratko provedem u roditeljskom domu, pre nego što pođem na put. Naravno, i moj rođendan obeležili smo kako dolikuje.
I ove, kao i prethodnih godina, pop zvezda poželela je da se ostvari u ulozi majke.
- Svakako da želim da imam dete, volela bih da to bude devojčica, ali nije mi toliko važan pol deteta, koliko da bude zdravo - kaže Jelena, otkrivajući šta se još našlo na ovogodišnjoj listi želja.
- Moj spisak želja je veliki. Sve dok imamo želje i sanjamo, znači da se radujemo životu i novim izazovima. Život je čudo i sve što poželimo može da se ostvari. Zato pazite šta želite - sa optimizmom, ali i upozorenjem, za kraj poručuje harizmatična pevačica.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Goran Čizmešija

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti