Aleksa Jelić: Ne treba biti previše ambiciozan

Aleksa Jelić: Ne treba biti previše ambiciozan

Autor: | 21/09/2014

0

U narednih nekoliko meseci pevač benda koji svira u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biće Aleksa Jelić. Utisci iz prve emisije su odlični:
- Bilo mi je fantastično tokom snimanja. Jedna divna ekipa ljudi radi tu emisiju već nekoliko sezona, bend koji je fantastičan i velika je čast nastupati i svirati sa njima nekoliko meseci koliko će moja prijateljica i koleginica Ana Štajdohar biti na specijalnom zadatku - priča Aleksa.
Iako baletski igrač, Aleksa će ovoga puta imati mnogo mirniji zadatak.
- Publika neće moći da očekuje spektakl, jer nije takav emisija u pitanju. Ja ću biti u mirnijem izdanju, više ću pevati, a veoma malo ću igrati, čak gotovo uopšte neću igrati. Ukoliko nekada budem imao i želju da zaigram, verujem da Ivan neće imati ništa protiv - kaže Aleksa.
Repertoar će kao i do sada biti raznolik, domaće i strane numere, ali i Aleksine autorske pesme.
- Početkom novembra izlazi kompilacija mojih hitova sa prvog i drugog studijskog albuma koje sam do sada snimio, a na njemu će se naći i dva poslednja, aktuelna, singla "Disko i fank" i duet sa Tijanom Bogićević "Još jednom". To će biti dobar trenutak da i kod Ivana predstavim i neke od autorskih pesama, pa će i oni koji možda nikada nisu imali prilike da čuju moje pesme kao što su "Beli jablan", "Samo reci" tada moći da čuju - otkriva Aleksa.
Svaki novi početak sezone je težak, jer se nakon odmora treba navići na brz tempo i mnoštvo obaveza. Tako je i kod Alekse.
- Više od mesec dana bio sam van Beograda, van Srbije i još se adaptiram na novu energiju. Polako prihvatam nove obaveze. Tek je početak sezone pa verujem da će mnoge stvari tek doći, tako da ne treba grabiti odmah i biti previše ambiciozan, bar ne početkom septembra - priča Aleksa.
Pevač, baletski igrač, voditelj. Aleksu i ove radne godine očekuje mnogo obaveza kako u pozorištu, tako i na televiziji.
- Ova godina će biti godina novih putovanja. Ono što je izvesno jeste putovanje od 19. oktobra do početka novembra, kada ću ići ću dve nedelje sa baletom Narodnog pozorišta na turneju po Meksiku i tome se veoma radujem. Biće i nekoliko premijera ove godine. A voleo bih da se od marta krene i sa novom sezonom šou programa "Ples sa zvezdama" - kaže Aleksa.

Izvor: Prva.rs

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin