Ana Ivanović uživa u novoj romansi

Ana Ivanović uživa u novoj romansi

Autor: | 23/09/2014

0

Lepota i harizma naše najbolje teniserke Ane Ivanović odavno je osvojila svet, a na njene čari nije ostao imun ni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, koji igra za čuveni „Bajern“ iz Minhena. Da između uspešnih sportista već neko vreme postoje izvesna osećanja potvrđuje i činjenica da je dvadesetsedmogodišnja teniserka sadašnjeg dečka nedavno nominovala na „Ice Bucket Challengeu“, dok je on nekoliko dana kasnije nominovao njenog rođenog brata Miloša, čime je potvrdio svoju bliskost sa porodicom Ivanović. Međutim, to je promaklo gotovo svim svetskim medijima, pa je vest o njihovoj vezi dospela na naslovne strane tek pošto ih je paparaco fotografisao kako šetaju Njujorkom držeći se za ruke. Tom prilikom prelepoj teniserki nije silazio osmeh sa lica, a i njen novi partner bio je odlično raspoložen. Sa njima u društvu je bio i košarkaš i njihov zajednički prijatelj Stefan Haman.
Nemački magazin „Bild“, koji je prvi objavio fotografije zaljubljenog para, uspeo je da stupi u kontakt sa Švajnštajgerom, ali on nije želeo da komentariše svoju novu vezu, a ni Ivanovićeva se nije oglašavala tim povodom. Iako je atraktivna teniserka pre samo nekoliko sedmica za „Hello!“ izjavila da uživa u samoći, prema objavljenim fotografijama čini se da joj sadašnji emotivni status znatno više prija.
- Trenutno mi ne smeta što sam sama. Teško mi je da se usklađujem sa nekim, a da sam pri tom neprekidno na putu. Istovremeno, znam da kada nađem pravu osobu, to usklađivanje neće biti problem i naći će se vreme za sve - odlučno je tada izjavila teniska princeza kako je mnogi svetski mediji nazivaju.
Ana je boravila u Njujorku jer je učestvovala na „Otvorenom prvenstvu Amerike“, a iako je ispala već na početku takmičenja, to joj nije pokvarilo dobar provod. Osim što je uživala u društvu novog partnera, posetila je i njujoršku „Nedelju mode“ gde je svojom prefinjenošću i samopouzdanjem plenila pažnju. Posle boravka u Sjedinjenim Državama, atraktivna Beograđanka otputovala je u Tokio, gde je pobedila na turniru. Osim što ima sreće u ljubavi, ona se posle mnogo uspona i padova ponovo vratila na vrh WTA liste i trenutno zauzima deseto mesto.
S druge strane, i njen novi dečko je ovog leta postigao jedan od najvećih uspeha u karijeri, kao reprezentativac Nemačke osvojio je „Mundijal“. Bastijan važi za jednog od najboljih i najuspešnijih fudbalera u svojoj zemlji, ali i čitavoj Evropi.
Samo do pre nekoliko nedelja, sedam godina je bio vezi sa modelom Sarom Brandner, sa kojom je i živeo zajedno u Minhenu. Da je njihova veza u krizi postalo je jasno kada je 1. avgusta zvezda nemačkog fudbala proslavila trideseti rođendan na Ibici, a njegova dugogodišnja partnerka nije bila na slavlju. Ipak, izgleda da su nakratko uspeli da prevaziđu probleme, jer su posle toga zajedno posetili Dubrovnik. Međutim, druga šansa njihovoj ljubavi trajala je kratko.
Poslednjih nekoliko nedelja zgodni Nemac i naša lepotica uživaju u emotivnom odnosu koji oboma izuzetno prija. Iako kao profesionalni sportisti možda neće imati priliku da često provode vreme zajedno, uz dobru organizaciju i međusobnu podršku Ana i Bastijan će sigurno uspeti da se izbore za svoju ljubav.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još