Milica Todorović: Ne žudim za novom vezom

Milica Todorović: Ne žudim za novom vezom

Autor: | 09/10/2014

0

Seriju uspeha, koje niže poslednjih godinu dana, pevačica Milica Todorović morala je na kratko da prekine zbog bolesti. Zbog mnogobrojnih obaveza i velike iscrpljenosti organizma mlada Kruševljanka dobila je bronhitis, od koga se oporavljala više od dve nedelje i zato je morala da otkaže sve nastupe. Uz veliku pomoć majke i sestre uspela je da se zaleči i da se vrati poslu.
- Poslednjih godinu dana bila sam zaposlenija više nego ikad. Nisam imala gotovo nijedan dan odmora, što se odrazilo na moje zdravlje. Prvo sam dobila temperaturu i počela da kašljem, a onda se ispostavilo da imam bronhitis, zbog čega sam morala da ležim dve nedelje. Možda je to i najgora bolest koja može da se desi jednom pevaču. Uz odličnu maminu i sestrinu negu uspela sam da se oporavim i da ovog vikenda nastupim u Somboru i Inđiji. Iako bolest još nisam u potpunosti izlečila, posao nije mogao da čeka - tvrdi Milica, koja će počekom oktobra proslaviti dvadeset četvrti rođendan.
- Slavlje ću prirediti u Švajcarskoj sa svojim timom saradnika, sa kojima provodim najviše vremena. Tamo ću otputovati zbog nastupa, ali ćemo ostati nekoliko dana duže da bismo organizovali proslavu. Mnogo se radujem tom putovanju i kratkom odmoru, a posle ove bolesti najveća želja će mi biti da ostanem zdrava.
Zgodna pevačica pre godinu dana raskinula je četvorogodišnju vezu sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, i mada su je od tada povezivali sa mnogim muškarcima, ona tvrdi da niko do sada nije uspeo da osvoji njeno srce.
- U poslednje vreme su me povezivali sa toliko muškaraca da mi sve te priče postaju smešne. Nemam novog momka i ne fali mi ljubav jer sam u životnom periodu kada sam pre svega skoncentrisana na posao. Naravno, niko od nas ne može da bira kada će se zaljubiti, pa ni ja. Sviđaju mi se duhoviti i harizmatični momci koji su lepo vaspitani, ali ne jurim da pronađem novog partnera - iskrena je lepa pevačica, koja ističe da joj samoća u početku nije prijala.
- Kada sam raskinula sa Radetom, bilo mi je izuzetno teško jer smo nas dvoje stalno bili zajedno i u početku nisam mogla da se naviknem na samoću. Sada sam to prevazišla i sve je drugačije. Vrlo sam ponosna na to što smo Rade i ja uspeli da ostanemo prijatelji, mada primećujem da je to svima čudno. Naša veza je bila ispunjena razumevanjem i međusobnim poštovanjem, pa nema razloga da ne budemo u dobrim odnosima.
Raskid sa uspešnim kompozitorom i bratom pevača Saše Kovačevića pevačici nije bio lak, ali je iz toga uspela da u sebi probudi talenat za slikanje i crtanje za koji nije znala da poseduje.
- Posle raskida sa Radetom, kad god bi bila sama kod kuće, gledala sam na „Jutjubu“ različite snimke koji se odnose na šminku jer me je to interesovalo, a onda sam naišla i na snimak jednog učitelja crtanja. Počela sam da radim uz njega i to se pretvorilo u moj veliki hobi, a u međuvremenu sam prešla i na slikanje. Sada stalno kupujem nove boje i druge potrebne materijale tako da mi je crtanje i slikanje postalo „lek za dušu“ i svaki slobadan trenutak koristim za to. Planiram da napravim i izložbu svojih radova - zaključuje Milica.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti