Nataša Pavlović: Suprug i ja, kao sav normalan svet, sve nesuglasice rešavamo svađom

Nataša Pavlović: Suprug i ja, kao sav normalan svet, sve nesuglasice rešavamo svađom

Autor: | 29/10/2014

0

Voditeljku Natašu Pavlović publika je zavolela dok je vodila šou "Plesom do snova", a sada je domaćica emisije zabavno-muzičkog karaktera "Fantastik šou", koju će svake srede na "Prvoj" televiziji voditi sa Sašom Joksimovićem. Posle duže pauze koju je napravila kada je na svet došao njen sin Oleg, koji sada ima četiri godine, povratak na male ekrane neizmerno je raduje. U svemu što radi ima bezrezervnu podršku supruga Predraga Pavlovića, producenta "Grand produkcije", za koga veruje da je njena idealna polovina. Na početku razgovora za "Hello!" Nataša najpre govori kako je doživela povratak na scenu.

Napravili ste višegodišnju pauzu na malim ekranima. Da li ste osetili tremu kada ste se ponovo našli pod svetlima reflektora?

- Bila sam uzbuđena nekoliko dana pre snimanja emisije, ali onog trena kada sam stala na scenu, imala sam osećaj da nisam ni pravila pauzu. Delovalo mi je kao plivanje, kako da ga zaboravim.

Godinama ste vodili emisiju "Plesom do snova" sa Boškom Jakovljevićem. Kako ste se uklopili sa novim partnerom Sašom Joksimovićem?
- Odlično smo se uklopili, jedno u drugo imamo poverenje i ne postoji ni trunka surevnjivosti među nama. Nove emisije donose i nove ljude, na moju sreću kvalitetne i potpuno posvećene poslu. Saša je upravo takav. Iako mu je ovo prvi put da radi kao voditelj, ima odličnu energiju i želju da u što kraćem roku savlada sve tajne ovog zanata. Vredan je, radan, zabavan i verujem da ćemo biti dobar tandem, što se na snimanjima već pokazalo. Pre svega, drago mi je što naginjemo neformalnom i naizgled spontanom načinu rada, koji je, po mom mišljenju, presudan u zabavnim formatima.

Kako će izgledati emisija "Fantastik šou"?

- Rađena je po uzoru na italijanske šou-programe i sastavljena je od raznovrsnih rubrika sa humorističkim igranim delovima koje predvode Nada Blam i Jelica Sretenović. U emisiji će publika moći da vidi premijerno izvođenje pesama naših zvezda, biće osvrta na prošla vremena, kao i dosta imitacija. Bavićemo se i mladim talentima, uz mnogo zabave i smeha. Biće to odličan provod za celu porodicu.

U donošenju poslovnih odluka, da li vas suprug savetuje budući da je producent i da se dobro razume u vaš posao?
- Naravno, njemu bezrezervno verujem jer znam koliki je profesionalac i poznavalac posla. Osim toga, i odlično me poznaje, pa nemam dilemu kada je njegov sud u pitanju.

Dve i po godine niste radili. Da li vam je nedostajao posao i adrenalin koji on nosi sa sobom?
- U početku mi je nedostajao, ali što je vreme više odmicalo shvatala sam koliko mi osim mog Olega retko šta više može uistinu nedostajati.

Kako ste provodili vreme sa sinom i da li vam je prijalo da budete "samo mama"?
- Nas dvoje smo tandem snova, presrećna sam sto sam u potpunosti osetila uživanje u svakom deliću sekunde koje provodim sa njim. Nama dan prekratko traje, ne znamo da li bismo pre čitali knjige, išli na sport, plivanje, vožnju rolera, posetili pozorište ili izmišljali neke naše šašave igre. Oleg me uvek pita zašto dan tako kratko traje, a ja mu uvek isto odgovaram da je to tako jer nam je ispunjen i lep, pa nam se čini da proleti. Moj Oleg je moja večnost.

Šta vam je najveći izazov kada je reč o ulozi majke?
- Uskladiti pravilan način vaspitanja sa karakterom mog deteta, kako bih u njemu izazvala sposobnost da razvije sve kvalitete koje poseduje i što bolje usmerila mane kako ga ne bi ograničavale u životu. Najviše ga učim hrabrosti da se nosi sa životom. Inače, vrlo je jakog karaktera koji stalno traži potvrdu kroz razne izazove.

Iako je još mali, uočavate li već neke njegove karakterne crte. Da li više podseća na vas ili na vašeg supruga?

- On je dva u jednom, ili u njegovom slučaju pet u jednom. Mnogo je nasledio od mene i supruga, ali i od baka i deka, tako da je prava mešavina svih članova porodice.

Kako se Oleg snašao u vrtiću?
- Uživa u druženju sa decom, voli društvo i zabavu.

Pronalazite li vi i suprug vreme samo za sebe?

- Nalazimo, jer su tu baka i deda da nas odmene kad odemo za vikend negde da "promenimo scenografiju". I dete se provede odlično sa mojm roditeljima, uglavnom radi sve što ne sme i to nam obavezno pobedonosno saopšti kada se vratimo.

Postoji li tajna na koji način održavate skladan brak?
- Moj muž i ja smo se "našli pa zašli". Ništa ja tu ne bih dirala, ni menjala, ni dodala, ni oduzela. Mislim da sam time dovoljno rekla.

Na koji način rešavate nesuglasice?
- Svađom, kao sav normalan svet. Mada su retke, i pre se završe nego što počnu. Lako je živeti sa mojim dragim.

Ima li mesta ljubomori u vašem odnosu?
- Sreli smo se dovoljno zreli, tako da smo takve stvari davno ostavili za sobom. Imamo mnogo pametnija posla, na primer, da uživamo.

Prijaju li vam komplimenti i koliko značaja pridajete modnim trendovima?
- Što sam starija, manje pratim trendove, a više sebe. Ipak, volim da na sceni izgledam u skladu sa emisijom, tako da potrebu za glamurom tu zadovoljavam. Srećna sam što je Matija Vuica, cenjena hrvatska kreatorka našla vremena i želje da me oblači za emisiju "Fantastik šou". U njenim se haljinama osećam baš fantastično.

Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Frizura: Jovan Vukosavljević
Haljine: Matija Vuica

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin