Hello! New Year's Gala Party u Hotelu "Crowne Plaza" 11. decembra!

Hello! New Year's Gala Party u Hotelu "Crowne Plaza" 11. decembra!

Autor: | 07/11/2014

0

Ovogodišnji Hello! Party biće u znaku pojedinaca i organizacija koje su u 2014. u Srbiji i regionu učinile najviše na polju humanosti.
Hello! New Year's Gala Party će se održati 11. decembra 2014. u hotelu "Crowne Plaza", pozivnice će dobiti 250 VIP ličnosti i one će moći da predlože ko je po njihovom mišljenju zaslužio "Hello!" nagrade za 2014. godinu kada je reč pojedincima i organzacijama koje su najviše učinile u domenu humanosti.
Priliku da predlože svoje kandidate imaće i čitaoci magazina "Hello!" putem portala www.hellomagazin.rs od 10. novembra do 5. decembra ove godine.

2014. godinu pamtićemo po poplavama i teškoj ekonomskoj situaciji, ali i po i stotinama običnih građana ali i organizacije koje su u tim okolnostima pokazale svoje najlepše humano lice i vratile nam veru u ljude.
Za VIP zvanice iz celog regiona i ljude koji su se istakli u humanosti u 2014. godini redakcija magazina "Hello!" spremila je sjajan muzički program, spektakularni ambijent i brojna iznenađenja i goste iz inostranstva.

 

Kako je bilo 2013. pogledajte OVDE.

Kako je bilo 2012. pogledajte OVDE.

Kako je bilo 2011. pogledajte OVDE.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti