Katarina Ostojić: Porodičnu idilu upotpunila je kćerka Nikolina

Katarina Ostojić: Porodičnu idilu upotpunila je kćerka Nikolina

Autor: | 16/11/2014

0

Udajom za didžeja Džuniora Džeka život pevačice Katarine Ostojić drastično se promenio. Poznati par letos je razmenio bračne zavete na nekonvencionalnom venčanju u Briselu, a njihova ljubav i zajednička interesovanja razvili su se u skladan odnos ispunjen harmonijom. Kaji i Vitu, kako je pravo ime poznatog muzičara, u glavnom gradu Belgije početkom septembra pridružila se pevačicina kćerka Nikolina, koja je obrazovanje nastavila na Institutu “Bischoffsheim”.

- Dogodilo nam se nešto sasvim neočekivano. Strahovali smo kako će se Nikolina prilagoditi novim životnim okolnostima i gajili nadu da ova promena neće biti previše bolna. Posebno jer je ona sada u ekstremno osetljivom periodu ulaska u pubertet. Na sreću, ispostavilo se da je briga bila bezrazložna, jer, ne samo da se uklopila već je bukvalno i briljirala u školi. Postigla je takve rezultate da smo Vito i ja bili na mukama da smislimo odgovarajući poklon. Tako smo i došli na ideju da joj priredimo putovanje iznenađenja i odvedemo je u “Diznilend”. Kako sve ne bi bilo stereotipno i dosadno, dogovorili smo se da ne otkrivamo destinaciju, pa smo joj samo usput saopštili da Vito ima neodložne poslovne obaveze u Parizu i da ćemo krenuti sa njim. Naravno, Nikolina je poverovala, a “paklenog” plana držali smo se sve do kapija “Diznilenda”, kad joj je postalo jasno gde smo se u stvari zaputili. Tu sreću, euforiju, zadovoljstvo i zahvalnost teško je prepričati. Mislim da niko nije imun na “Diznilend”, pa smo i mi podetinjili čim smo zakoračili u magičan grad bajki i crtaća. Jedno predivno iskustvo i uspomena - kaže Kaja za “Hello!”.

Ušuškana porodičnom idilom u Belgiji, pevačica još ne razmišlja o povratku na muzičku scenu.

- Godinu dana nisam bila u Srbiji i potpuno sam se prilagodila ovdašnjem načinu života. Ispunila sam dan obavezama, usavršavam italijanski i francuski, treniram, radim na sebi. Iz života sam eliminisala negativne ljude, loše navike i sve što me je mentalno zamaralo. Možda zvuči kao kliše, ali sa Vitom sam uspela da postignem dugo željeni sklad. Napokon se osećam sigurno i zaštićeno. Nikolinino preseljenje samo je zaokružila ravnotežu i mir kome sam toliko težila. O povratku na muzičku scenu ne razmišljam, mada postoje neki nagoveštaji da bi početkom proleća i na tom planu moglo nešto da se desi.

Iako se savršeno prilagodila životu u Briselu, porodica Lučente uskoro će preći u Italiju, odakle Vito potiče.

- Radovi na porodičnoj kući, koju gradimo u Bariju, lagano se privode kraju. Iskreno, više mi odgovaraju taj temperament i klima, a bićemo i bliže Srbiji.

Za kraj, pop pevačica kaže da ona i njen suprug nisu fanatično opsednuti proširenjem porodice.

- Naravno da bismo bili presrećni kada bih ostala u drugom stanju, međutim, nismo od onih kojima je to osnovni životni cilj. Oboje smo vrlo fleksibilni i ne postoje uslovi naše ljubavi i zacrtani prioriteti. Biće onako kako treba da bude, šta god da se desi bićemo zahvalni.

Piše: Nikola Golubović

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin