Pola sata sa… Danijela Buzurović

Pola sata sa… Danijela Buzurović

Autor: | 27/11/2014

0

Godinu i po dana uživanja isključivo u porodičnom životu za novinarku "Ekskluziva" Danijelu Buzurović je završeno. Ova uvek nasmejana voditeljka vraća se svom poslu posle pauze koju je napravila kada je sa suprugom, glumcem i voditeljem Stefanom Buzurovićem, dobila sina Nestora. Na dan kada će njihov mališan napuniti četrnaest meseci ponosna majka počeće ponovo da prati život poznatih, a tim na "Prvoj" televiziji veoma se raduje njenom povratku. Iako joj je u prethodnom periodu nedostajao adrenalin koji postoji uvek kada stane ispred kamera u studiju, Danijela priznaje da će joj sin mnogo nedostajati i da će sigurno biti od onih majki koje stalo proveravaju kako joj je mališan dok ona odsustvuje od kuće. Ali, sigurna je da to neće uticati na kvalitet njenog poslovnog angažmana.

Posle više od godinu i po dana pauze vraćate se na posao, jeste li uzbuđeni?

- Svakako da postoji jak pozitivni naboj jer se vraćam poslu koji volim. Uzbuđena sam i zbog pitanja koje sebi neprestano postavljam - koliko će mi Nestor nedostajati već posle dva sata provedenih na poslu.

Imate li tremu pred prvi radni dan i da li vam je u prethodnom periodu nedostajao adrenalin tipičan za rad na televiziji?
- Radujem se povratku, ali nemam tremu. Vraćam se među ljude koje dobro poznajem, a adrenalin će doneti novi izazovi koji nam predstoje.

Ko će čuvati Nestora dok budete radili?
- Svi članovi familije utrkuju se ko će da ga čuva, pa će mi to biti najmanji problem. Suprug i ja ćemo napraviti raspored.

Mislite li da ćete dok budete radili stalno misliti na dete i često proveravati telefonom da li je sa njim sve u redu?

- Sigurno. Smatram da je to i normalno i prirodno, ali sam sigurna da to neće uticati na kvalitet mog rada.

Koliko vam se život promenio otkad ste roditelj?
- Postala sam majka, a to je nešto što zauvek promeni ženu u najdivnijem smislu.

Šta je to u porodičnom životu u čemu najviše uživate?
- U svemu. Sve troje uživamo u svakodnevnim običnim stvarima, to je lepota našeg porodičnog života.

Nedavno ste proslavili prvi rođendan i krštenje sina, koliko je za vas kao majku taj događaj bio uzbudljiv?

- Nestorovo krštenje bilo je posebno za nas u svakom smislu. Bili smo uzbuđeni i srećni, a emocije su bile uvećane i zbog činjenice da je tada bio i njegov prvi rođendan i da je prvi put gasio svećice, tačnije svećicu na prvoj slavljeničkoj torti.

Vi i vaš suprug uživate da jedno drugome priređuje iznenađenja, kako vas je Stefan poslednji put iznenadio?
- Kada sam otišla kod frizera, dočekala me je vest da je stilistkinja televizije poslala mejl sa fotografijom neke devojke koja ima kratku crnu kosu i da bih ja u novoj sezoni trebalo tako da izgledam. Frizer mi je to saopštio, slegnuo ramenima i rekao da on samo treba da radi svoj posao. Nisam nasela na šalu, ali nije bilo prijatno. Naravno, frizera je pozvao Stefan i poslao mejl sa slikom. Bilo je to duhovito. Ipak, za stres se iskupio najukusnijim sendvičima koji su me dočekali kada sam se vratila sa novom frizurom, ali bez drastičnih promena.

Zapostavljate li društveni život zbog obaveza prema detetu ili sve uspevate da uskladite?
- Za sada uspevamo da sve uskladimo. Kada poželimo da uveče negde izađemo, tu su bake, deke i tetke. Oni sa zadovoljstvom pričuvaju Nestora.

Iščekujete li s nestrpljenjem trenutak kada će vaš sin prohodati i jeste li spremni da trčkarate za njim po ceo dan?

- Taj dan se bliži. On uveliko hoda uz našu pomoć, a uskoro će se, po svemu sudeći, odvažiti sam da korača. Biće to zanimljivo.

Volite li da imate vreme koje je samo vaše, da odete u salon ili u šoping?
- Najlepše vreme mi je ono koje provedem sa sinom i mužem. Drugo, "moje vreme" mi nije potrebno. Naravno da odem do salona, ali to je neophodnost.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još