Vesna Zmijanac za "Hello!": Jedina sam sultanija u Željkovom carstvu

Vesna Zmijanac za "Hello!": Jedina sam sultanija u Željkovom carstvu

Autor: | 01/12/2014

0

U emotivnom životu folk zvezde Vesne Zmijanac desio se neočekivani obrt. Pošto je proteklog leta zbog preljube ostavila građevinskog preduzetnika Željka Rstića, sa kojim se zabavljala četiri godine, njih dvoje su nedavno obnovili kontakt. Kao i prošli put, kada ga je zatekla sa voditeljkom Tamaraom Stojmirov, i ovoga puta presudio je susret u liftu. Nedavno su se sreli, porazgovarali i, po svemu sudeći, obnovili strasti, pa se uveliko priča da Rstić sada vara Tamaru sa Vesnom. U iskrenom intervjuu za „Hello!“ Vesna kaže da je ona jedina sultanija u Željkovom carstvu, a da su sve ostale žene u njegovom životu prolazne. Takođe, folk diva otkrila je i kakvim se zdravstvenim problemima suočila.

Koliko već imate problem sa štitnom žlezdom?

- Petnaest godina je to tinjalo u meni. Poslednjih nekoliko godina intenzivno sam živela i mnogo radila, seljakala sam se, bavila se kćerkom Nikolijom, opremala stan. Još pre tri godine lekari su mi predlagali operaciju, ali ja nisam tome pridavala značaj jer teško prihvatam drastične odluke u vezi sa zdravljem. Ipak, operisana sam u februaru ove godine.

Da li vam je organizam na vreme davao neke znake da u vašem telu postoje problematična žarišta?
- U mom grlu najpre se pojavilo nešto veličine zrna pirinča, a u narednih nekoliko godina taj čvorić narastao je do veličine kugle teniske lopte koja je počela da me guši...

Ostatak intrigantnog intervjua u kojem Vesna otkriva sve detalje pomirenja sa bivšim partnerom Željkom pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je od danas u prodaji! 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin