Hello! Awards 2014: Zvezde i mediji iz celog regiona stižu u četvrtak u Beograd!

Hello! Awards 2014: Zvezde i mediji iz celog regiona stižu u četvrtak u Beograd!

Autor: | 09/12/2014

0

Hello! New Year's Gala Party biće ove godine održan u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Tom prilikom redakcija ovog magazina dodeliće Hello! Awards za 2014. a nagrade će ove godine dobiti pojedinci i institucije koje su se po mišljenju čitalaca i redakcije magazina "Hello!" najviše istakle humanitarnim i društveno korisnim radom u 2014. godini koja je bila puna izazova i prilika da se pomogne ljudima kojima je to bilo potrebno. Nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama će dodeljivati brojne poznate ličnosti iz Srbije i regiona.

Za magazin "Hello!" ovo je ujedno bila jedna od najuspešnijih godina, sa velikim brojem ekskluziva i istorijskim rekordom u broju prodatih primeraka i oglasnih strana, za koji naravno zahvalnost dugujemo Novaku i Jeleni Đoković koji su ekskuzivne fotografije sa svog venčanja na globalnom nivou ustupili upravo magazinu "Hello!".
- Naši gosti će u prazničnoj atmosferi imati prilike da uživaju u delikatesima iz kuhinje ovog prestižnog hotela, "Moet" šampanjcu, koktelima i muzičkom programu koji su nam spremili naši prijatelji iz hora International Belgrade Singers, kao i planetarno slavna Amira Medunjanin koja ovim povodom dolazi u Beograd! - kaže Nadežda Jokić, glavna urednica magazina "Hello!"
Za događaj se akreditovao do sada rekordan broj medija iz Srbije i regiona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti