Ana Nikolić: Spremna sam za novu ljubav

Ana Nikolić: Spremna sam za novu ljubav

Autor: | 11/12/2014

0

Pop zvezda Ana Nikolić nedavno je gala žurkom proslavila rođendan, useljenje u novi stan i krsnu slavu. Fotografije sa proslave dospele su u javnost, pa se danima pisalo da je ujedno slavila i veridbu. Prvi put posle duže medijske pauze, poznata brineta priča o dešavanjima u privatnom životu.
- Mnogo volim da okupljam prijatelje i porodicu, ali nemam uvek vremena za to, pa sam na svoju slavu "Svetu Petku" priredila i rođendansku zabavu. Na svoj rođendan, 27. septemba, uglavnom radim pa mi se sa krsnom slavom poklopilo i useljenje u novi stan. Bilo nam je veoma lepo i te večeri sam se družila sa celom svojom porodicom, prijateljima i saradnicima - kaže Nikolićeva na početku razgovora za "Hello!" i opisuje kako je uredila svoj novi stan na beogradskoj Autokomandi.
- Angažovala sam enterijeristkinju Anu Aćimović, ali sam učestvovala u izboru svih potrepština za dom i radila paralelno sa njom. Ništa nije rađeno bez mog odobrenja, a imam sreće da se Anin ukus poklapa sa mojim - govori poznata Paraćinka, ističući da joj kriterijumi u vezi sa muškarcima s godinama rastu.
- Muškarcima sam postavila vrlo visoke kriterijume. Znate kako kažu: S godinama sve pada, a kriterijumi rastu - osmehuje se Ana i demantuje priče o njenoj veridbi.
- Prsten koji nosim je dar moje majke i služi mi kao amajlija. Nisam se verila - dodaje u svom stilu Nikolićeva, kojoj niko skoro nije zaokupio pažnju na polju emocija.
- Moj emotivni život je godinama u drugom planu jer mnogo radim. Sada kada sam neke druge stvari poređala u svojoj svakodnevici, ozbiljnije ću se pozabaviti ljubavnim životom. Nadam se da će mi se uskoro desiti nešto lepo na tom planu - ističe pop zvezda koja 14. decembra putuje u London gde bi volela da upozna neku svetsku facu. Domaćin u prestonici Velike Britanije biće joj drugarica, poznata kreatorka Marijana Mateus.

- Imam zakazanu posetu Londonu, gde ću obići nekoliko prijateljica i otići na neka dešavanja. Nikad se ne zna da li ću baš tamo upoznati pravog muškarca - iskrena je Ana, koja na pitanje hoće li sa Marijanom ići na žurke, u dahu odgovara: - Ne, ići ćemo u biblioteku!
Marijana je svojoj prijateljici već osmislila plan uzbudljivog boravka u Londonu.
- Zaljubila sam se u taj grad posle samo jednog odlaska tamo i žao mi je što sam donedavno bila lenja i izbegavala da prikupim papirologiju za vizu. Marijana me je naterala da budem njena gošća. Najvažniji je ko ti pokazuje neki grad, a Marijana je tamo svoja na svome. Proputovala sam skoro celu planetu, ali London je za mene neka nova, tek otkrivena planeta. On mi je sada na visokom prvom mestu top-destinacija - objašnjava Ana koja je nedavno povratila staru liniju i ponovo izgleda savršeno.
- Nikada se nisam trudila da sebe predstavim u savršenom izdanju. Ja sam samo žena kao i svaka druga, sa svim slabostima i manama. Ima perioda kada nisam u formi i od onih sam žena koje ne izgledaju najbolje kad se najgore osećaju. Naprotiv, kada god sam loše, ne izgledam dobro, i obrnuto. Mislim da imam pravo da se ponekad osetim i loše, jer sam samo ljudsko biće - kroz osmeh kaže pevačica koja vežbanjem održava liniju.
- Ja sam vežbala u maminom fitnes studiju i korigovala sam ishranu. Moja sreća je što brzo skidam kilograme pa mogu sebi povremeno da dam oduška. Najmanji mi je problem da smršam kad je to neophodno. Estetika mi je s godinama manje bitna, važno mi je zdravlje, a pošto umerenost nije moje srednje ime, mnogo radim na tome da neke stvari promenim i da ne prelazim određene granice - zaključuje atraktivna muzička zvezda, koja će u najluđoj noći zabavljati Beograđane.
- Dođite da vidite kako ću izgledati 31. decembra u "Metropolu" - dodaje za kraj popularna pevačica.

Piše: Nikola Rumenić, Life Content
Foto: Miloš Nadaždin, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti