Marijana Mateus govori o smrti oca Bora i otkriva da je na njegovu sahranu došla sa kćerkinog rođendana!

Marijana Mateus govori o smrti oca Bora i otkriva da je na njegovu sahranu došla sa kćerkinog rođendana!

Autor: | 21/12/2014

0

Nad životom uvek vedre, pozitivne i optimistične modne kreatorke Marijane Mateus protekle srede nadvio se oblak neizmerne tuge. U sredu, 17. decembra, njen otac Boro preminuo je u bolnici u Novom Sadu. Ma koliko njegova bolest nagoveštavala fatalni ishod, Marijanu je vest o smrti oca prostrelila kao grom iz vedra neba, pa je prvi put posle mnogo godina tuga zamenila osmeh na njenom licu, po kome je prepoznatljiva.
- Tata je bio izuzetan čovek, umro je od moždanog udara u sedamdeset drugoj godini - smogla je snage Marijana da za „Hello!“ evocira uspomene na oca.
- To je bio drugi moždani udar koji je doživeo za sedam godina, ali njegove posledice, nažalost, nije preživeo - skrhana bolom kaže jedna od najuspešnijih domaćih modnih poslenica.
Njegovo stanje pogoršalo se sedam dana pred smrt, kada je doživeo drugi moždani udar za poslednjih sedam godina.
- Koliko god da sam znala za njegovu bolest, njegov odlazak me je šokirao - kaže Marijana, koja je u Srbiju doputovala u utorak uveče, a već sledećeg jutra zanemela je od šoka koji ju je obuzeo kada su joj javili da joj je otac preminuo.

Ostatak intimne ispovesti Marijane Mateus pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 22. decembra!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još