Leonardo DiKaprio: Želim da učinim svet boljim mestom za život

Leonardo DiKaprio: Želim da učinim svet boljim mestom za život

Autor: | 26/01/2013

0


Leonardo DiKaprio dao je nedavno intervju u kom je otkrio mnoge stvari koje su zanimale poštovaoce njegovog rada, a posebno brojne obožavateljke.
O tome što sledeće godine puni 40, rekao je:
- Mislim da još nisam svestan velike 4 i 0. Smatram da je veoma važno da pogledaš nazad i analiziraš odluke koje si napravio i ponovo shvatiš gde želiš da budeš u životu i šta želiš da radiš. Potekao sam iz niže srednje klase i za mene je to da postoji mogućnost da budem glumac delovala neverovatno, kao san koji se nikada neće ostvariti. Ali, kada sam dobio prvu priliku, sve je dalje bilo luda trka da taj svoj san dosanjam. Kao glumac, činim sve što je u mojoj moći da ispričam veliku priču na umetnički način, a na kraju dana nikada ne znam kako će publika i kritika da reaguju. Večna je zabava stvaranje filmova, uživam u tome, ali je i veliki izazov i sve to me čini veoma uzbuđenim kada radim. Cilj mi je da nastavim da radim sjajne stvari... Još uvek se nisam zaustavio i nadam se da nikada neću stati. Dokle god sam ovde, trudiću se, ne samo da stvaram sjajne stvari, već i da napravim svet boljim mestom za život.

O svom radu na očuvanju životne sredine, kaže:
- Otkako sam postao svestan problema, rad na očuvanju životne sredine postao je moj prioritet. Oformio sam fondaciju koja se fokusira na podizanje svesti u javnosti o tome koliko je važno voditi računa o našoj planeti, kao i koliki mi zapravo uticaj imamo na svet u kom živimo. To nije samo veoma ispunjavajuće iskustvo, koje te puni zahvalnošću što uopšte to možeš da činiš, već je iskustvo koje me je odvelo u neka od najlepših mesta na svetu.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin