Bijonse: Muzika mi je pomogla da prevaziđem bol nakon gubitka bebe

Bijonse: Muzika mi je pomogla da prevaziđem bol nakon gubitka bebe

Autor: | 31/01/2013

0

Američka pevačica Bijonse u svom dokumentarcu "Life Is But a Dream", koji uskoro treba da bude objavljen, po prvi put je progovorila o tome kako je izgubila bebu. Pevačica koja je prošle godine sa suprugom Džej Zijem dobila kćerkicu Blu Ajvi, ispričala je da je 2011. godine trebalo da postane majka.

- Pre dve godine bila sam trudna po prvi put. Čula sam otkucaje srca, što je najlepša muzika koju sam čula u svom životu. Izabrala sam imena, zamišljala sam kako će moje dete izgledati. Otišla sam u Njujork na pregled kada je otkriveno da se otkucaji srca više ne čuju. Samo nedelju dana ranije doktor je ustanovio da je sve u redu, ali otkucaja više nije bilo - otkrila je pevačica svoju potresnu priču. Bijonse je ispričala i da joj je muzika tada pomogla da prevaziđe bol.

- Otišla sam u studio i napisala svoju najtužniju pesmu u životu. To je bila prva pesma koju sam napisala za album i to je bila najbolja terapija za mene jer je to bio najtužniji period u mom životu - rekla je pevačica koja nije želela da otkrije o kojoj se pesmi radi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: bijonse Top story

Pročitajte još

Najnovije vesti