Nina Janković: Planovi za venčanje

Nina Janković: Planovi za venčanje

Autor: | 24/02/2013

0


Mladoj Šapčanki Nini Janković, koja se ulogom Valerije u filmu "Montevideo, bog te video" vinula među najtraženije umetnike mlađe generacije, ova godina je počela odlično. Glumicu, koju televizijska publika prati u serijama „Na putu za Montevideo“, „Jagodići” i „Budva na pjenu od mora”, dugogodišnji dečko, Beograđanin Mateja Dičić iznenada je zaprosio u novogodišnjoj noći, poklonivši joj verenički prsten sa brilijantom.
Dvadesetpetogodišnjakinja, poznata po nesvakidašnjoj plavoj boji očiju, za magazin "Hello!" govori o pripremama za venčanje koje će sa budućim suprugom upriličiti u nekom beogradskom restoranu koji ima veliku terasu ili baštu.
- Odabrala sam venčanicu za svadbu. Probala sam mnogo modela i odlučila sam se za dugačku haljinu, za koju verujem da mi dobro stoji, a najvažnije je da se u njoj dobro osećam - kaže Nina koja će učestvovati na predstojećem „Sajmu venčanja, zlatarstva i lepih stvari“, kada će se na modnoj reviji pojaviti u jednoj od venčanih haljina.
- Moj drug sa klase, koji se verio prošle godine, nedavno je teško pronašao prostor za svadbu koja će biti u septembru. Poučeni time, moj verenik i ja ćemo sa pripremama početi za nekoliko meseci, iako ćemo venčanje organizovati naredne godine u Beogradu. Želimo da s te strane budemo opušteni, da se ne opterećujemo pred venčanje, koje planiramo za maj naredne godine. Želim da mesto venčanja ima lepu i veliku terasu, da bismo uživali u lepom vremenu. Imaćemo tri stotine zvanica, ja sam iz malog grada i mi pravimo velike svadbe - veselo govori glumica, koja je nedavno sa porodicom u rodnom Šapcu proslavila veridbu i tri godine romanse sa svojim izabranikom.
- Svi moji ukućani su bili uzbuđeni kada su čuli radosnu vest da smo se Mateja i ja verili, tata je zaplakao, što nije čudno jer poznato je koliko su očevi i kćerke vezani. Moja mama je pozvala goste da proslavimo lepu vest, brat je takođe bio oduševljen. Inače, i moje i Matejino društvo je veoma srećno što smo se verili jer znaju koliko se volimo i dobro slažemo. Veridba je bila logičan korak u našoj vezi. Ne mislim da sam mlada za venčanje i proširenje porodice, sledeće godine imaću dvadeset šest godina - govori umetnica koja priznaje da je od početka romanse sa četiri godine starijim partnerom znala da je on muškarac sa kojim želi da zasnuje porodicu i rodi decu.
- Ne zna se šta nose dan i noć, ali verujem da je Mateja moja srodna duša i volela bih da do kraja života ostanemo zajedno. Iako planiramo da dobijemo potomstvo, o tome konkretno još ne razgovaramo. Oboje volimo decu, volela bih da imamo dvoje, možda i više - iskrena je Nina koju je posebno iznenadilo to što ju je partner zaprosio u novogodišnjoj noći, baš kao što je njen otac svojevremeno zaprosio njenu majku.
- Mateja je znao da je moj otac u novogodišnjoj noći zaprosio moju majku, verovatno mu je bila simpatična ideja da učini to isto. Dugo smo živeli zajedno, i baš taj zajednički život nam je omogućio da budemo svesni da smo dobar par. Bitno je da partneri žive zajedno pre nego što počnu da planiraju krupne korake u vezi. Inače, trenutno se selimo u veći stan, jer nam je prošli bio mali. Zajednički sređujemo prostor, u čemu oboje uživamo - na kraju kaže perspektivna glumica.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još