Aca Lukas: Virusna infekcija nakon porodičnog odmora na Sejšelima

Aca Lukas: Virusna infekcija nakon porodičnog odmora na Sejšelima

Autor: | 09/03/2013

0

Tokom nedavnog boravka na Sejšelima, gde je boravio sa suprugom Sonjom i kćerkom Viktorijom, pevač Aca Lukas se odmorio i napunio pozitivnom energijom za naredne nastupe. Međutim, po povratku sa ove egzotične destinacije nije ostao imun na virus gripa koji vlada. Mada se poslednjih nekoliko dana loše osećao, zbog unapred zakazanih nastupa pevač nije imao priliku da se odmori i izleči kod kuće. Zbog želje da ostane profesionalac u svom poslu, uprkos visokoj temperaturi Aca nije želeo da otkaže koncert u Kragujevcu, ali mu je pred nastup veoma pozlilo. Iako su mu savetovali da odustane, Lukas je nastupio pred šest hiljada ljudi, ali mu se zdravstveno stanje pogoršalo.
- Već duže vreme vučem prehladu, ali ne znam šta bi trebalo da se desi da izneverim svoju publiku i otkažem nastup. Pošto ne stižem da se lečim, a kako me virus danima ne napušta, svakog dana primam infuziju, ali ne volim da pričam i da kukam o tome - na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže popularni pevač i naglašava da se po povratku sa Sejšela u Beograd prvo razbolela njegova kćerka Viktorija koja dva dana zbog temperature nije mogla ni da jede. Pošto je veoma vezan za svoju mezimicu, sve vreme dok se nije oporavila bio je uz nju, slabo je spavao, pa se naposletku i sam razboleo. Mada je navikao da zbog koncerata često nastupa bolestan, Aca kaže da ga gori virus odavno nije zadesio.
- Ovaj virus je zaista težak i ono što je najgore odmah udara na pluća. Na moju sreću, mogu da se pohvalim da sam nedavno prestao da pušim jer da nisam verovatno bi mi stanje bilo još teže - ističe Aca, koji je posle primljene infuzije, krajem vikenda morao da nastupa u Luksemburgu i u Beču. Ovaj četrdesetčetvorogodišnjak, koji uskoro treba da snimi duet sa grčkom zvezdom Anom Visi, nada se da će ponovo biti u prilici da sa porodicom ode na neku egzotičnu destinaciju, jer na takvim udaljenim mestima, gde nema telefonskog signala, Aca se u potpunosti odmori. Ističe da mu, iako je okružen tišinom, morem i palmama, nije dosadno jer je toidealna prilika da se više druži sa najmilijima.
- Zaista uživam na dalekim i egzotičnim destinacijama. Moja supruga Sonja je odličan organizator, pa se zahvaljujući njoj uvek odlično provedemo. U tim tropskim predelima nema mobilnog signala, pa mi je to idealna prilika da se odmorim od telefona od koga se ne odvajam kada sam u Beogradu. Ipak, najmilije od svega mi je što sam na tim putovanjima u prilici da ceo dan provedem sa kćerkom Viktorijom i uživam u njenim trikovima. Ona radnim danima ide u vrtić, a ja vikendom radim tako da na moju žalost nemam često priliku da potpuno uživam u njenom odrastanju - završava razgovor Aca Lukas, jedan od najpopularnijih pevača naše javne scene.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin