Novica Veličković: Brzi krah bračne sreće

Novica Veličković: Brzi krah bračne sreće

Autor: | 06/04/2013

0


Košarkaški reprezentativac Srbije Novica Veličković, koji je početkom godine potpisao ugovor sa beogradskim klubom „Mega vizura“, rastao se od supruge Olje posle svega devet meseci braka. Nekadašnji igrač “Real Madrida“ i njegova izabranica Olja posle sedam godina zabavljanja stali su na „ludi kamen“ krajem juna prošle godine u beogradskom restoranu „Franš“. Par se venčao posle dve godine zajedničkog života, a odlično organizovano svadbeno veselje i njihova srećna lica na venčanju „obećavala“ su dobar i skladan brak. Krajem prošle godine otputovali su na medeni mesec u Dubai, gde su uživali u dvonedeljnom romantičnom odmoru. Početkom 2013. uspešni sportista potpisao je ugovor sa beogradskim klubom „Mega vizura“ i sa suprugom je provodio vreme u njihovom prelepo sređenom stanu na Novom Beogradu. Zajedno su u medijima izjavljivali da jedva čekaju da se ostvare kao roditelji. Ipak, početkom marta među prijateljima bliskim bračnom paru moglo se čuti da se Olja i Novica razvode. Iako nisu poznati razlozi za ovu iznenadnu odluku, njihovi prijatelji misle da su među njima učestale svađe.
Poznati košarkaš za magazin „Hello!“ ističe da ne voli da komentariše događaje iz privatnog života, naročito ako su neprijatni. Na pitanje da li se razvodi ljubazno je odgovorio da svoju intimu ne voli da deli sa javnošću.
- Nemam o tome šta da kažem i ne bih da pričam o tome. Ne bih komentarisao detalje iz privatnog života, posebno ako su nisu prijatni. To je, ipak, moj privatni život - kaže nekadašnji igrač Košarkaškog kluba „Partizan“.
Dvadesetšestogodišnji Beograđanin se u Beograd doselio iz Madrida, u kome je tri godine igrao za „Real Madrid“. Povratak u rodni grad usledio je zbog povrede koja ga je zadesila u Španiji, kada je odlučio da se povuče s terena i vrati u srpsku prestonicu, kako bi se oporavio. Operacija kolena urađena mu je u Berlinu, a oporavak se sastojao od kombinacije nekoliko vrsta terapija uz svakodnevno vežbanje. Pored njega je tokom oporavka bila supruga, sa kojom je krajem prošle godine izjavljivao za medije da se raduju danu kada će proširiti porodicu.
- Što više dece, to bolje - rekli su tada, a svoju privrženost jedno drugome ranije su podelili sa čitaocima magazina „Hello!“.
- Brak je život u zajednici dvoje ljudi koji se vole i imaju zajedničke želje i snove. U našem slučaju brak predstavlja samo viši stepen naše ljubavi. Ne razmišljam o ljubavi kao o žrtvi. Spremna sam da budem sa njim i u dobru i u zlu - rekla je Olja posle svadbenog veselja.
- Ako nekoga voliš, spreman si da uradiš mnoge stvari koje se kose sa razumom i sa racionalnim razmišljanjem. Kada pored sebe imaš osobu koju voliš, onda si tu za ceo život, i kada uživaš, i kada nije sve najsjajnije - istakao je tada Novica.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još