Pola sata sa... Saša Kovačević

Pola sata sa... Saša Kovačević

Autor: | 07/06/2013

0

Pop pevač Saša Kovačević godinama je omiljeni izvođač među ženskom publikom kako zbog atraktivnog izgleda tako i zbog kvalitetnih pesama. Ovaj 27-godišnji muzičar uskoro će svoje fanove obradovati novom pesmom "Slučajno", a sprema se i za useljenje u novi stan, u kome će živeti sa bratom, kompozitorom Radetom Kovačevićem. Tim povodom planira da organizuje koktel za najbliže, među kojima će biti i njegova devojka, manekenka Jovana Jocić, sa kojom je više od godinu dana u stabilnoj vezi.

Uskoro ćete publici predstaviti novi singl, o kakvoj pesmi je reč?

- Pesma "Slučajno", koju ću uskoro objaviti, brza je i vesela. Već je postala tradicija da pred početak leta objavljujem neku bržu numeru koja je odlična za to godišnje doba. Ipak, ovaj singl će biti drugačiji od svih koje sam do sada objavio. Moj brat Rade Kovačević, Dejan Momčilović i ja poslednjih dana vredno smo radili na aranžmanu te pesme i potrudili smo se da taj posao uradimo savršeno.

Planirate li da snimite spot za tu numeru?
- Naravno, u isto vreme promovisaću i pesmu i spot, za šta će biti zadužen moj stalni saradnik Vedad Jašarević.

Vaša devojka Jovana pojavila se u jednom od vaših spotova, hoćete li ponovo sarađivati na taj način?
- Ne verujem da će do toga doći. Već smo to iskusili i nema potrebe da se ponavljamo.

U vašim spotovima su se uvek pojavljivale lepe, a često i poznate devojke.

- Ovog puta neće biti toga. Pojaviće se nekoliko devojaka u spotu, ali akcenat neće biti na tome.

Poslednjih godinu i po dana imali ste uspešne singlove, planirate li da uskoro objavite i CD?
- Još nije vreme za takav korak. Kada objavim pet ili šest uspešnih singlova, verovatno ću uraditi još nekoliko pesama i sve zajedno objaviti na kompakt-disku.

Poznato je da ste nedavno kupili stan, kada planirate da se uselite?
- U narednih petnaestak dana, odnosno u prvoj polovini juna.

Hoćete li da napravite veliku žurku povodom useljenja?

- Ne verujem da ću odlučiti da pravim žurku, ali svakako planiram da sa članovima porodice i najbližim prijateljima obeležim taj događaj. Organizovaću koktel za sve drage ljude i siguran sam da ćemo se lepo provesti.

U prethodnom stanu vi i vaš brat Rade imali ste studio u kome ste snimali pesme i drugih izvođača, planirate li da i u novom životnom prostoru radite isti posao?
- Odvojili smo prostoriju koju smo namenili za rad takve vrste, ali to neće biti klasičan studio već muzički atelje. Da biste napravili studio, zbog akustike je potrebno mnogo vremena i strpljenja. Jednom smo već prošli kroz to i to iskustvo nam je sasvim dovoljno. Dakle, sada ćemo imati radni prostor u kome će nastajati kompozicije, ali nećemo imati zavidne uslove kao u studiju.

Nekoliko godina zaredom odlazite na odmor na neke daleke destinacije, prija li vam ta vrsta avanture?
- Volim da putujem u daleke zemlje. Obično to uredim tako da zimi odem na drugi kraj planete, gde je u tom trenutku leto, taj osećaj je fenomenalan. Na taj način malo prekratim zimu i lakše podnesem hladne dane.

Više od godinu dana ste u stabilnoj vezi, čime vas je Jovana osvojila?

- Jovana je vrlo duhovita osoba, što mi neizmerno prija, a najviše mi znači što je i pravi prijatelj.

Smatrate li da je ona prava žena za vas?
- Da, veoma mi odgovara kao osoba.

Da li se nekada savetujete sa njom u vezi s poslom?
- Zavisi od toga o kom delu posla je reč. Kada nastaju moje kompozicije, u tom periodu se savetujem samo sa mojim bratom Radetom, pošto nas dvojica oduvek sarađujemo i najbolje znamo da procenimo šta je dobro. S druge strane, kada već nastanu demo snimci, uvek ih pustim Jovani, kao i članovima moje porodice i najboljim prijateljima, jer mi i njihove sugestije veoma znače i uvažavam ih.

Razmišljate li o zasnivanju porodice ili smatrate da ste još mladi za takav korak?

- Ne mislim da sam mlad za takvu životnu odluku. Moji roditelji su sa dvadeset šest godina zasnovali porodicu. Mnogo volim decu i mogao bih sebe već sutra da zamislim u ulozi oca, međutim, nigde mi se ne žuri i ne verujem da ću se uskoro odlučiti na takav korak.

Kako ćete provesti predstojeće leto?
- Sigurno ću imati odmor od deset, petnaest dana i planiram da odem negde na more, a ostatak leta provešću radno.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin