Snežana Ana i Vlade Divac: Radost posle višenedeljne brige

Snežana Ana i Vlade Divac: Radost posle višenedeljne brige

Autor: | 08/06/2013

0

Samo što su bivši košarkaš Vlade Divac i njegovi najbliži prošle nedelje odahnuli zbog poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, iznenada se desio obrt koji je uneo novi nemir u porodicu proslavljenog sportiste. Kada je očekivao da će mu lekari dozvoliti da izađe iz bolnice i oporavak nastavi u svom domu, stanje se pogoršalo.
Inače, u protekle tri nedelje Divac, koji je svojevremeno proglašen za najhumaniju ličnost „NBA“ lige, prvo je proveo nekoliko dana u Kliničkom centru Srbije, u koji je primljen kada mu je prvih dana maja iznenada pozlilo. Budući da je predsednika „Olimpijskog komiteta Srbije“ jako boleo stomak tim lekara je ustanovio da je reč o čiru na dvanaestopalačnom crevu, koji mu je prokrvario. Tada su članovi njegove porodice, supruga Snežana i deca Matija, Luka i Petra, mogli da odahnu jer su u prvom trenutku mislili da ima ozbiljnije probleme sa srcem. Snežana Ana, istaknuta humanitarna radnica, potvrdila je tada magazinu „Hello!“ da se njen suprug oseća bolje i da će nastaviti sa kućnim lečenjem. Samo nekoliko dana posle dolaska Divca u porodični dom ponovo mu je prokrvario čir, te je za samo nekoliko dana morao da bude hospitalizovan po drugi put. Ovog puta situacija je bila ozbiljnija, i poznati četrdesetpetogodišnjak je hitno primljen u Urgentni centar.
Šarmantna gospođa Divac kaže da su lekari iz Urgentnog centra spasli život njenom suprugu, a preko društvene mreže „Tviter“ zahvalila se svim donatorima krvi.
- Lekari iz Urgentnog centra svojom profesionalnošću, brzim delanjem i negom spasli su život mom mužu. Doktori, kao i osoblje te zdravstvene ustanove, oduševili su me načinom rada u današnjim teškim uslovima za naše zdravstvo. Oni su zaista bili genijalni, hitro su reagovali i mom suprugu su spasili život i to bez operacije - kaže Snežana Ana za magazin „Hello!“ i dodaje da se nada da će stanje njenog supruga sada biti stabilno budući da se vratio kućnoj nezi.
- Kada me Vlade ne sluša, odmah mu pripretim lekarima i povratkom u bolnicu. Nadam se da nećemo više imati potrebu da se vraćamo i da će njegovo stanje biti dobro. Radosni zbog toga što je dobro, a biće još bolje, nadam se. Osim toga, imamo razloga da slavimo zbog lepe stvari koja se desila u našoj porodici. Naš sin Matija je prošle nedelje primljen na fakultet „Florida Institute of Technology“. Budući da smo ranije živeli u Americi, on se oseća kao da se vraća kući. Inače, u Beogradu je završio srednju školu, a preko košarke, koju aktivno igra, primljen je na univerzitet na Floridi - ponosno završava Snežana Divac.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Arhiva „Hello!“

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti