Milan Bošković: Ovo je pravo vreme za proširenje porodice

Milan Bošković: Ovo je pravo vreme za proširenje porodice

Autor: | 09/06/2013

0

Voditelj, novinar i sportski komentator Milan Bošković godinama je važio za najšarmantnijeg predstavnika svoje profesije i zakletog neženju. Međutim, Milan planira da uskoro promeni taj status, jer sa dugogodišnjom devojkom Jelenom želi da pred matičarem ozvaniči svoju ljubav. Još nisu odredili tačan datum i za sada ne žure da to obave jer to smatraju formalnošću pošto se osećaju kao da su odavno u braku. Par se igrom sudbine upoznao pre četiri i po godine i od tada su nerazdvojni. Imaju i dve godine staža u zajedničkom životu i svoj doma smatraju oazom mira od stresne svakodnevice.
Na početku razgovora za magazin "Hello!" Milan prvo govori o prvom susretu sa Jelenom i njihovom upoznavanju.
- Primetio sam Jelenu na jednoj promociji vina, ona na mene nije naročito obraćala pažnju, ali zahvaljujući intervenciji njene drugarice ipak sam dobio cedulju na kojoj je pisao njen broj telefona. Nekoliko dana kasnije pozvao sam je i izašli smo u grad. Naš prvi sastanak je bio debakl, gotovo da smo se posvađali. Razlog je, iz ove perspektive, bio besmislen, a to je njeno kašnjenje koje ja nisam baš tolerisao. Pozvao sam je narednog dana da ispravimo stvari. Sledeći put kada smo se našli, dok sam je vozio kući posmatrao sam je, shvativši da je to žena koju želim da imam i sa kojom želim da provodim vreme. Prvih nekoliko meseci nije nam baš bilo lako, zbog mene, bio sam prilično "težak", ali ona je sve to mudro istrpela i evo trajemo.
Uspešni novinar je u nevenčanoj supruzi Jeleni pronašao osobu koja ga prihvata i razume onakvog kakav je.
- Jelena je profesor violine u jednoj muzičkoj školi i njen svet se veoma razlikuje od sveta u kome ja radim, a koji je veoma brz i dinamičan. Zaista je važno da osoba koja se time ne bavi razume i prihvati sve izazove koje novinarski posao nosi. Na početku joj nije bilo lako, ali je ostala uz mene i zbog nje sam se prilično promenio.
Mladi par se priprema za sledeći logičan korak - roditeljstvo. Za četiri meseca tridesetsedmogodišnji Milan imaće razlog za slavlje i cepanje košulje po dobrim starim običajima.
- To su lepe stvari i vrlo logične kada imate godina koliko ja to znači da hvatate poslednji voz, a i Jeleni je pravo vreme, jer ima trideset godina - ni prerano ni prekasno. S obzirom na to da smo oboje ostvareni ljudi, to je očekivan sled događaja. Mi nismo žurili i mislimo da za taj korak ne bi trebalo žuriti, mada mnogi prave tu grešku. Iako potičem iz lekarske porodice jer mi je majka doktor, iz nekog razloga sam sujeveran, pa ne želim da pričam na tu temu dok se ne dogodi, a onda ću vas pozvati da mi iscepate majicu i da zajedno proslavimo taj za mene najvažniji događaj.
Na pitanje da li više priželjkuje dečaka i devojčicu, budući otac kaže:
- Zvučaće kao kliše, ali zaista mi je svejedno, najvažnije mi je da dete bude zdravo, kroz život srećno i kasnije ostvareno, a svakako će biti voljeno bez obzira na pol.
Milan i Jelena planiraju i zvanično da postanu bračni par, što će učiniti diskretno, samo u društvu kumova.
- Nećemo praviti pompu oko venčanja, razmenićemo prstenje i sa kumovima overiti potpise. Ono što među nama već postoji je sveto i jače od bilo kog papira, a trenuci koje pamtimo sa mnogobrojnih zajedničkih putovanja meni su značajniji od uspomene sa bilo kog svadbenog slavlja. Jelena i ja ćemo početak braka obeležiti nekim lepim putovanjem umesto svadbene žurke.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin