Ognjen Amidžić: Ja sam ostvaren i srećan čovek

Ognjen Amidžić: Ja sam ostvaren i srećan čovek

Autor: | 06/07/2013

0

Zadovoljan rezultatima koje je postigao sa emisijom "Ami G šou", popularni voditelj televizije "Pink" Ognjen Amidžić priveo je kraju napornu radnu sezonu. Osim uspeha u karijeri frontmen grupe "Flamingosi" ostvaren je i na privatnom planu. Ljubav sa njegovom izabranicom, svetskim top-modelom, svakim danom sve je snažnija, a vest da će postati roditelji silno je obradovala šarmantnog šoumena i njegovu suprugu, dvadesettrogodišnju manekenku Danijelu Dimitrovsku-Amidžić.
Nedavno je poznati voditelj imao razlog za još jedno slavlje, napunio je trideset sedam godina, što je proslavio u intimnoj atmosferi porodičnog doma, gde mu je supruga priredila iznenađenje.
- Brzo živim i vreme merim sezonama emitovanja emisije, a ne rođendanima. Moj tempo života je dinamičan, pa mislim da bi nama koji se bavimo javnim poslom bilo potrebno da se godine računaju drugačije, jer tokom jedne godine preživimo toliko toga što svaki normalan čovek doživi za sedam godina. Ako tako posmatramo stvari, ja sam stogodišnjak. S druge strane, moj subjektivni osećaj je da sam baš mlad, jer energija i entuzijazam koji me nose i guraju da radim iz dana u dan me podmlađuju. Odgovorno mogu da tvrdim da imam isto godina koliko i moja supruga Danijela.Što se tiče rođendana, moja Daca me je iznenadila poklonom koji sam želeo i koji mi treba, reč je o jednom tehničkom uređaju veoma bitnim za moj posao.
Ognjenova porodica se pridružila lepim željama, pa su se svi zajedno potrudili da mu ulepšaju dan rođenja poklonima i svojim prisustvom. Ranije, voditelj je tradicionalno svoj dan proslavljao u rodnoj kući u Šapcu.
- Uvek do sada po tradiciji, 17. juna, na moj rođendan odemo na porodični ručak, ali ovoga puta obaveze to nisu dozvolile, slavili smo u Beogradu, i to više dana zaredom.
Zbog obaveza u rijalitiju "Farma“ Ognjen nije bio u mogućnosti da otputuje sa suprugom u rodni grad, kako je to ranije činio za rođendan. Iznenađenje su mu priredili najbliži prijatelji i odskora poslovni partneri u jednom novom ugostiteljskom projektu čiji je on deo.
- Nekoliko drugara me je pozvalo da im se pridružim i postanem suvlasnik kluba u centru grada. Zaista ne gledam na to kao na priliku da zaradim ili kao na klasičan posao, već mi predstavlja izuzetno zadovoljstvo i mesto gde ću okupljati drage ljude.
U prelepoj bašti organizovana je zabava uz slavljeničku tortu.
- Imam trideset osam godina i mogu da kažem da sam ostvaren i srećan čovek jer imam najbolje prijatelje, porodicu i najbolju ženu na svetu - zadovoljno konstatuje Amidžić.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Stefan Koković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin