Pola sata sa... Ivan Ivanović

Pola sata sa... Ivan Ivanović

Autor: | 13/07/2013

0


Posle tri godine i više od sto pedeset emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na "Prvoj" televiziji, popularni voditelj Ivan Ivanović produžio je ugovor sa matičnom kućom i polako se priprema da ode na zasluženi odmor. Prethodnu poslovnu godinu obeležilo je gostovanje Đorđa Balaševića, pevača kome se duhoviti voditelj i privatno beskrajno divi. Ciljevi koje je sebi postavio umnogome su ispunjeni, pa je leto period kada će Ivan sa kćerkom Stašom uživati na Hrvatskom primorju i napuniti se pozitivnom energijom za naredne poslovne poduhvate. Želja mu je da ostvari davnašnji san, da bude voditelj muzičkog šou-programa sa najpopularnijim izvođačima poput Bajage i Vlatka Stefanovskog, koji bi uživo izvodili svoje numere, po uzoru na šou slavnog kolege Džulsa Holanda. Kada je pre tri godine govorio o tome, mnogi ga nisu shvatali ozbiljno, ali je Ivan svojim radom pokazao da ne mora po svaku cenu da bude komercijalan da bi se dopao publici i njegova emisija imala zavidnu gledanost.

Da li ste zadovoljni novim ugovorom?
- Nisam mogao da zamislim bolji završetak sezone nego da mi moja matična kuća ponudi novi ugovor na period od tri godine. To pre svega govori o tome da "Prva srpska televizija" ima ozbiljne planove i ambicije u narednom periodu, a to što su mi ponudili nastavak saradnje za mene je na neki način priznanje za dosadašnji rad. Vrlo sam srećan, nadam se da ću uspeti da emisiju održim na dosadašnjem nivou, na obostrano zadovoljstvo kako mene, tako i televizije, a pre svega na zadovoljstvo publike jer zbog njih i radimo sve ovo, jer ako se njima ne dopada, uzalud sav trud i zalaganje.

Planirate li da nekim putovanjem proslavite kraj sezone i početak odmora?

- Leto ću provesti na moru, kao i prethodnih godina. Biću mesec dana u Rovinju i uživaću u svim zadovoljstvima, počev od savršene mediteranske kuhinje, preko plaža i brojnih zabavnih sadržaja, koje taj grad nudi. Letovanje ko letovanje, ništa spektakularno.

Sa kim ćete se uputiti na Hrvatsko primorje?
- Prošle godine je moja kćerka Staša bila sa mnom mesec dana u Rovinju, tako će biti i ovog puta. Ona je za mene najbolje društvo koje imam, veoma mi je zabavno sa njom i uživam u svim ludostima koje pravimo na našim godišnjim odmorima. Ona je bila uspešna tokom godine, vredno je učila i završila je sa odličnim uspehom, tako da je baš zaslužila da se dobro provede tokom letnjeg raspusta.

Sve češće zapevate sa gostima u vašoj emisiji, da li je moguć izlet u pevačke vode?
- Nije realno da ikada budem pevač, ne poznajem nikoga kome se dopalo moje pevanje. Mislim da skandalozno pevam, a to da zapevam u emisiji postao je običaj, jer se svi tome smeju i sad mi je bezveze da razočaram publiku i goste i da odbijem da pevam kada oni to traže od mene. Nisam pevač, pa mogu sebi da dozvolim da loše pevam.

Ipak, retko propustite priliku da vama omiljene pesme koje izvode vaši gosti i sami zapevate ili ih posvetite bivšoj supruzi Zorici. Jeste li nepopravljivi romantik?

- Važim za nezvaničnog šampiona Evrope u poklanjanju tuđih pesama drugim osobama, to mi je uvek dobro išlo. Mislim da sam ja, među javnim ličnostima, jedan od onih koji najmanje kriju svoja osećanja od publike, kao i svoja razmišljanja. Ne stidim se nijedne svoje emocije i nikad je se nisam stideo, nikakav mi problem ne predstavlja da to što osećam javno i kažem.

Autor: Life Content, Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin