Pola sata sa... Jelena Rozga

Pola sata sa... Jelena Rozga

Autor: | 18/08/2013

0


Hrvatska zvezda Jelena Rozga zahvaljujući harizmi i muzičkom talentu jedna je od najpopularnijih pevačica na Balkanu koja intrigira još od početka karijere, kada je pevala u grupi „Magazin“. Uprkos znatiželji medija, atraktivna plavuša oduvek je uspevala da emotivni život sačuva od očiju javnosti, pa i pored toga što je u srećnoj ljubavnoj vezi, identitet njenog partnera nije poznat. Više puta je povezivana sa klavijaturistom Ivanom Huljićem, sinom njenog bliskog saradnika Tončija Huljića, ali njih dvoje nikada nisu ni demantovali, ni potvrdili tvrdnje da su u vezi. Jelena je ovog leta odlučila da nikoga ne ostavi ravnodušnim, pa je imala provokativan nastup na „Splitskom festivalu“, a potom je izdala singl „Obožavam“ sa zanimljivim tekstom u kome peva o bureku i krofnama.

Krajem prošlog meseca objavili ste singl „Obožavam“, jeste li zadovoljni prvim reakcijama publike?
- Moj tim i ja odlučili smo da objavimo pesmu ubrzo posle mog učešća i šou-programa na "Splitskom festivalu", jer smo na taj način želeli da publici ponudimo još više zabave i provoda za vreme odmora na moru ili bilo gde drugde. Naravno, numera „Obožavam“ nekima se dopada, drugima ne, ali sam sigurna da će se mnogi uz nju veseliti.

Vaša nova pesma ima zanimljiv tekst o kome se dosta polemisalo. Kako ste reagovali kada ste prvi put pročitali reči pesme?

- Pesma je namenski rađena za letnje klubove, tako da je i tekst namerno neopterećujući i ležeran. Mom najbližem saradniku Tončiju Huljiću dopalo se da u tekst koji je napisala njegova supruga Vjekoslava ubaci reči „burek“ i „tople krofne“, a meni je to bilo simpatično. Letnji izlasci uglavnom završe tako.

Planirate li da uskoro snimite i spot za novi singl?
- Još razmišljamo o tome. Planiram da pred kraj godine izdam novi CD tako da radim punom parom. Nedavno sam snimila demo za jednu prekrasnu baladu koja ima jak srceparajući tekst. Svaki put kada je čujem, probude mi se emocije, čak mi dođe da zaplačem dok je slušam.

Kako provodite ovo leto?
- I ovo leto provodim radno. Imam zakazane nastupe svuda u regionu i radujem se svakom koncertu podjednako. Najsrećnija sam kada sam na bini i u neposrednom kontaktu sa publikom.

Imate li često priliku da posetite primorje i rodni Split?

- Sve slobodno vreme provodim u Splitu, jer je to za mene najlepši grad na svetu. Preko leta sam uglavnom na putu i dođem kući samo na dan, dva, ali svakako svoj grad smatram svojom mirnom lukom kojoj se uvek rado vratim.

Kada planirate da odete na odmor?
- Po običaju, na odmor idem s početka godine, u januaru, posle novogodišnjih praznika. Obično sa prijateljicom otputujem na neku novu i zanimljivu lokaciju gde nikada nismo bile. Već smo počele „pregovore“ gde ćemo ovog puta otići.

Imate li dovoljno vremena za emotivnog partnera s obzirom da ste poslovno jako zauzeti?
- Sigurno bih volela da imam više slobodnog vremena, ali imam sreću da me moj partner razume i velika mi je podrška. Svakako se trudimo da što više budemo zajedno, ali i kada nismo fizički jedno pored drugoga, uglavnom smo uz pomoć savremenih sredstva komunikacije „na vezi“.

Da li je ljubav vaš najjači pokretač?

- Ljubav je pokretač za sve, pa tako i za mene. Nije kliše ako kažem da je meni bitna i ljubav prijatelja, roditelja, mog psa Ringa. Znači, ne samo ljubav mog mladića. Volim da pružim, ali volim i da mi pruže ljubav. Uz iskrene emocije, sve je mnogo lakše. Ljubav svima daje polet i energiju za koju ponekad i ne znamo da je imamo.

Dolazi li vaš partner nekada na vaše nastupe?
- To se retko događa jer pokušavamo da odvojimo privatno od poslovnog. U isto vreme i on ima svoje obaveze, pa su nama najdraži trenuci kada smo sami ili sa našim prijateljima.

Kako najradije provodite slobodno vreme?
- Evo već više od godinu dana imam psa Ringa koga obožavam i uživam da budem sa njim. Moram priznati da sam ga razmazila, ali mi nije žao i ništa mi nije teško da uradim za njega.

Uskoro ćete napuniti trideset šest godina, hoćete li prirediti žurku za rođendan?

- Mislim da ću i ove, kao i prošle godine organizovati nešto mirnije slavlje. Okupiću svoje prijateljice i odvesti ih na večeru.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena rozga

Pročitajte još