Jelena Jakovljević Bin Drai: Dosta mi je ćutanja

Jelena Jakovljević Bin Drai: Dosta mi je ćutanja

Autor: | 02/09/2013

0


Povodom nedavno objavljene vesti da je Said, suprug bivše srpske misice, sada uspešne poslovne žene, Jelene Jakovljević Bin Drai doveo u njihov dom u Dubaiju još jednu suprugu, lepa Srpkinja se oglasila na društvenoj mreže "Instagram" i na duhovit način demantovala ovu informaciju.
- Moram da priznam da sam zapanjena koliko njih se danas javilo da dođe na muštuluk. Ovo je deseto leto da mi muža veličanstvenog novinari žene. Vidim, nestašica baš vlada, pa čak i u kreativnosti kada je reč o kreiranju lažnih vesti. Kad god se ja spomenem, uvek ista vest. Da ne dužim mnogo, onima koje baš jako zanima šta se dešava, samo da javim da je sve u redu. Konci su i dalje u mojim rukama. Konkurencija nikada nije imala šanse, to valjda znate. Ipak sam ja iz Srbije. Elem, konkurs je i dalje otvoren, ko će, bre, sam onolike sudove da pere - završila je svoje obraćanje šaljivim tonom Jelena, koja se tom prilikom potpisala kao misica, majka, kraljica Jelena Hurem Jakovljević Bin Drai.
Posle prvog obraćanja javnosti i prijateljima u duhovitom maniru, Jelena je osetila potrebu da objasni zbog čega je takvi napisi i spekulacije o njenom braku iritiraju, posebno kako će njen suprug, šeik Said Bin Drai dovesti još jednu ženu, jer mu to muslimanski zakoni i običaji dozvoljavaju.
- Ovo je bio moj zvanični odgovor svima onima koji su pokušali da predstave moj brak kao neuspešan, ali i da prikažu Arape i muslimane kao loše ljude. Dosta mi je ćutanja, napisala sam ovu izjavu kako bi svi imali uvid i u drugu stranu priče, u kojoj su strane državljanke srećno udate za arapske muškarce. Ovo nije devetnaesti i dvadeseti vek. Ne mogu više da dozvolim da ljudi u mojoj zemlji veruju kako žena ovde pripada drugoj klasi, posebno ne ja kojoj su ova zemlja i moja prelepa porodica pružili toliku podršku da razvijem svoj mentalni i intelektualni potencijal - napisala je zanosna bivša misica naše zemlje.
Fotografije koje Jelena postavlja na svoj profil na društvenoj mreži "Instagram" govore u prilog činjenici da su ona i njen suprug Said, sa kojim je u braku od 2008. godine, veoma srećni i zaljubljeni, a kruna njihove ljubavi i najveća radost su im deca.
- Majčinstvo je zaista prelepo, magično, ali u isto vreme i zastrašujuće iskustvo. Imam sada male ljude koji u potpunosti zavise od mene i osećaj odgovornosti prema njima je ogroman. Obožavam naš zajednički život. Mnogo je posla i veoma je naporan, ali ne bih ga menjala ni za šta - nedavno je rekla za "Hello!" lepa Jelena.
Bračni par Bin Drai ponosni su roditelji kćerke Asje, sina Hilala i najmlađeg Hamdana, koga je vojvođanska lepotica donela na svet početkom jula ove godine.
Koliko Jelena zapravo voli zemlju u kojoj živi više od decenije govori i njena izjava koju je dala za "Hello!":
- Dubai je grad u koji sam se zaljubila. On ima sve što mi je potrebno: prelepe plaže, pustinju i ono što mi je najbitnije u životu - fantastične ljude. Iako sam veoma ponosna na svoje srpsko poreklo, još pamtim koliko je teško odrastati u ratom razorenoj zemlji. Volim osećaj sigurnosti i bezbednosti koji imam u Dubaiju i mislim da je on savršen za podizanje moje dece.

Autor: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti