Suzana Mančić: Povreda kuka nije omela planove za učešće na "Farmi 5"

Suzana Mančić: Povreda kuka nije omela planove za učešće na "Farmi 5"

Autor: | 13/09/2013

0

Tek što je nedavno operisala kuk, kada je na Ortopedskoj klinici na Banjici ležala neko vreme, poznata voditeljka i pevačica Suzana Mančić tri dana pred ulazak u rijaliti šou-program "Farma 5" doživela je nezgodu. U svom stanu nezgodno je pala i povredila kuk, onaj koji nije operisala. Budući da je osetila nesnosan bol, zgodna pedesetšestogodišnjakinja odmah se uputila u Ortopedsku kliniku gde je hitno pregledana. Na sreću, lekari su ustanovili da nije polomila kuk, ali uprkos tome osećala je nesnosan bol.
- Prošle nedelje nezgodno sam pala. U mom stanu je bilo polumračno i u trenutku kada sam zakoračila nagazila sam na gumenu igračku kojom se igraju moji pas i mačka, izgubila sam ravnotežu i odjednom sam pala. Mnogo me boli, iako nisam polomila kuk, on je u vrlo lošem stanju. Operativni zahvat biće neizbežan mada nije urgentan. Zbog nemilog događaja htela sam da odustanem od "Farme", ali čelni ljudi "Pinka" nisu se saglasili sa mojom namerom. Služim se štapom, kako bih što manje opterećivala nogu dok hodam - govori za "Hello!" Suzana Mančić i objašnjava zašto je prihvatila da bude deo rijalitija "Farma".
- Nikada ranije nisam želela da budem deo popularnih rijaliti-programa, a razlog zbog koga sam sada pristala da budem deo "Farme 5" je novac. Moj verenik Simeon Ocomokos izričito je bio protiv toga, dok su me moje kćerke Teodora i Natalija u početku podržale, ali kada mi se desila ova nezgoda, veoma su se zabrinule kako ću da podnesem teške uslove koje diktira seosko gazdinstvo na kome se takmiče poznati - priča atraktivna plavuša koja je ovo leto provela u Grčkoj.
- Leto sam provela sa porodicom na poluostrvu Pilion. Bilo nam je divno. Za razliku od prethodnih godina kada sam pretežno plivala, ove godine, bez mene, tu aktivnost praktikovale su moje kćerke, kao i rođaka Nevena koja je bila sa nama. Ja sam uživala u dugim šetnjama po šumi. Jedne večeri Simeonovi i moji prijatelji priredili su nam fantastičnu zabavu u jednom malom grčkom mestu, gde oni poseduju starinsku vilu sa predivnim parkom. U divnom okruženju i veseloj atmosferi uživali smo uz tradicionalne grčke specijalitete od mesa. Bilo je to divno veče ispunjeno smehom i muzikom. Moram da se pohvalim da se prvi put ovog leta u Grčkoj nisam ugojila ni kilogram, a tajna je u dugim šetnjama, kao i činjenici da prvi put nisam preterivala sa hranom - šali se autorka knjige "Neukrotivo srce" i dodaje da je nedavno završila sa pisanjem još jednog romana koji se bavi njenim životom devedesetih godina.
- Za razliku od moje prve knjige, koja je laka za čitanje, ova druga ima ozbiljniju tematiku. Sadržaj opisuje moj život i sve što mi se dešavalo tokom devedesetih. Reč je o dinamičnom romanu koji je spreman za štampu i verujem da će se uskoro pojaviti u javnosti - završava razgovor Suzana Mančić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin