Pipa Midlton i Niko Džekson: Svadbena zvona sve glasnija

Pipa Midlton i Niko Džekson: Svadbena zvona sve glasnija

Autor: | 09/12/2013

0

Pipa Midlton i njen izabranik Niko Džekson prisustvovali su humanitarnoj aukciji za pomoć deci oboleloj od dijabetesa na "Sugarplum Ballu" u londonskoj sali za svečanosti, "One Mayfair".

Zgodna sestra engleske princeze Kejt Midlton privukla je veliku pažnju prisutnih zvanica kada je došla na svečanost, držeći se za ruke sa zgodnim dečkom sa kojim je u vezi već godinu i po dana. Zaljubljeni par ispijao je šampanjac i uživao u desertima na prijemu koji je organizovala vojvotkinja Džubi Vigan.

Tridesetpetogodišnji Niko diplomirao je na univerzitetu "Kingston" i radi kao broker u jednoj banci u glavnom gradu Velike Britanije. Otkako su se upoznali, Pipa i njen izabranik su nerazdvojni, pa se sve češće u engleskoj javnosti može čuti da će uskoro svoju ljubav krunisati brakom. Tome u prilog ide i činjenica da je Niko svoju izabranicu nedavno predstavio roditeljima. Njegova majka je tom prilikom izjavila da je Pipa izuzetno šarmantna i da joj je najvažnije što je njenog sina učinila srećnim čovekom. S druge strane, Niko je imao čast da među prvima upozna nećaka svoje poznate devojke, princa Džordža Aleksandra Luisa, kao i sve članove njene porodice.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin