Danijel i Jovana Alibabić: Naša ljubav je jaka kao stena

Danijel i Jovana Alibabić: Naša ljubav je jaka kao stena

Autor: | 12/12/2013

0

U mirnom delu Beograda, nadomak Vukovog spomenika, nedavno venčani par, pevač Danijel Alibabić i njegova supruga Jovana, pronašli su idealno mesto za stanovanje. Dobro obezbeđena zgrada, smeštena na Vračaru, i luksuzni stan u potkrovlju, već na prvi pogled oduševili su bivše "farmere", koji su se zavoleli u rijalitiju na imanju u Lisovićima. Komforan lift koji vodi direktno do vrata beogradskog doma šarmantnog Crnogorca i lepe Nišlijke celokupnom ambijentu daje posebnu notu. Budući da bračni par Alibabić ima lepu saradnju sa magazinom "Hello!" odlučio je da otvori vrata svog novog doma i našim čitaocima pokaže svoj životni prostor. Lepe manire, kojima su osvojili srca brojnih gledalaca dok su učestvovali u šou-programu "Farma", Jovana i Danijel demonstrirali su i ovoga puta. Vidno raspoloženi dočekali su ekipu magazina "Hello!" na vratima i kao pravi domaćini poželeli nam dobrodošlicu. Iza njihovih leđa nazirao se luksuzni stan, koji se prostire na skoro dvesta kvadratnih metara. Ogromna dnevna soba, podeljena stubovima i ukrašena kosim gredama, podseća na galerijske stanove iz američkih filmova, dok je trpezarija opremljena modernim kuhinjskim elementima u crnoj boji sa dizajnerskim stolom na sredini. Udobna ugaona garnitura i nekoliko lejzi begova na podu dnevnog boravka ukazivali su na to da je simpatičan par celokupan ambijent podredio hedonističkim trenucima. Budući da su se u ovaj stambeni prostor uselili pre dve nedelje, Jovana i Danijel kažu da im glavno ulepšavanje stana tek predstoji.
- Presrećni smo što smo pronašli ovaj stan. Preporučili su nam ga naši prijatelji i čim smo ga videli, želeli smo da se odmah uselimo. Pored toga što je vizuelno atraktivan, ima neverovatno dobru energiju - započinje razgovor za magazin "Hello!" Danijel Alibabić.
Na njegove reči nadovezuje se njegova supruga Jovana:
- Stan je savršen, a lokacija još bolja. Vračar mi se baš dopada kao i to što je naša zgrada smeštena u mirnom delu ovog naselja, sve nam je blizu, a ipak smo izolovani od gradske buke. Imali smo sreće da smo lako pronašli našu novu životnu oazu čim smo se preselili u Beograd.

Prija li vam što ste napokon sami?

Danijel: Čini mi se da smo tek sada, posle svega što smo za tako kratak vremenski period doživeli, napokon sami i konačno uživamo u svojoj slobodi. Posle "Farme", a sve do svadbe, Jovana i ja smo živeli sa mojom porodicom u Crnoj Gori. Bilo nam je lepo, ali nismo imali priliku da se osamimo. Sad zaista uživamo.

S obzirom na to da dolazite iz manjih sredina, jeste li se navikli na život u Beogradu?
Danijel: Iako sam imao prilike da često boravim u Srbiji, ovo je prvi put da baš živim u Beogradu. Ranije nisam sebe video u ovom gradu, jer mi je izgledalo da dan u njemu traje tri sekunde. Ali, u poslednje vreme stvari su počele da se menjaju. Polako se privikavam na gužvu i užurban životni tempo ovog veličanstvenog grada koji nikada ne spava. Beograd je centar zabave. Mislim da svaki pevač ili muzičar, koji na pravi način želi da gradi svoju karijeru i želi da bude popularan, mora da osvoji Beograd.
Jovana: Ja sam do sada živela u Nišu, koji je znatno manji od Beograda, ali volim izazove. Osim buke ovde mi ništa drugo ne smeta. Na svu sreću, naša zgrada je u mirnom kraju.

Šta vam se najviše dopada u vašem novom domu?
Jovana: Najlepše od svega je što smo moj suprug Danijel i ja u njemu, kao i što je stan veoma prostran.

U stanu imate ogroman garderober, jeste li se dogovorili oko raspodele polica?

Danijel: Jesmo, demokratija na nivou, bilo je - kako žena kaže.
Jovana: Tako je. Odmah mi se svidelo razmišljanje mog supruga, tako da se nisam bunila. Ipak, bila sam dobra, pa sam od celog garderobera Danijelu ustupila čak tri police.

Kakva ste domaćica? Da li je vaš suprug zadovoljan hranom koju pripremate?
Jovana: Čini mi se da su gledaoci "Farme" mogli da vide da sam dobra domaćica. Ja sam žena starog kova - domaćica u kući, "riba" u gradu i fatalna dama u postelji.
Danijel: Mogu da vam se pohvalim da sam neki dan bio toliko gladan i da me je supruga obradovala kada mi je rekla: "Mužiću, spremila sam ti divan ručak". Sav srećan seo sam za sto, na tanjiru me je dočekao fenomenalno aranžiran pirinač sa povrćem i mesom. Čim sam uzeo prvi zalogaj, počeo sam kao zmaj da "bljujem" vatru. Toliko je bilo ljuto da nisam mogao ni da progutam.
Jovana: Već me kritikuje, a nije vam ispričao kako sam ga jedan ceo dan služila kao prava posluga. Ustala sam prva, što se, inače, ne dešava, otišla do prodavnice, skuvala mu kafu, spremila njegov omiljeni doručak, potom i ručak, prste da poližeš. Kad je ustao iz kreveta, sve ga je kao u restoranu čekalo servirano na stolu, bilo je savršeno.
Danijel: Živa istina, ali ne znam šta se mojoj voljenoj desilo.
Jovana: Samo sam malo dodala južnjačke papričice, što mu se nije dopalo, tako da je više neću stavljati.

Koji vam je omiljeni deo stana?
Danijel: Stan je veliki, tako da je svaki ćošak priča za sebe. Ja najčešće boravim na ugaonoj garnituri u dnevnoj sobi ispred televizora.
Jovana: Moj omiljen kutak je spavaća soba.

Budući da je stan prostran, planirate li da u njemu organizujete zabave?

Danijel: Jovana i ja smo veoma društveni, ali nismo za tu vrstu provoda. Naši najbliži prijatelji i članovi familije su kod nas uvek dobrodošli, ali kad je reč o zabavama, više volim da sa dragim ljudima odem u kafić ili neki klub.
Jovana: Danijel i ja smo sada porodični ljudi i moramo da se prilagodimo tom načinu života. Dakle, nema više ludovanja i žurki do zore, naročito ne u našem stanu.

Planirate li da unesete još neke promene u domu?
Danijel: Na prvom mestu planiramo da na zidove dnevne sobe postavimo fotografije i umetničke slike.

Koji su vam poslovni planovi?
Danijel: Radujem se izlasku mog novog kompakt-diska. Reč je o pesmi brzog ritma, a zove se "Najbolji neprijatelj". Premijeru ove numere upriličiću na zabavi koju "farmeri" organizuju svakog petka. Za sada, moja žena ne mora da radi.
Jovana: Garantujem vam da je reč o Danijelovoj najboljoj pesmi u dosadašnjoj karijeri. Što se tiče poslovnih planova, iskrsla mi je modna ponuda iz inostranstva, koji ću verovatno prihvatiti. Čim se realizuje, rado ću vam otkriti o čemu je reč.

Da li ste već isplanirali novogodišnju noć?

Danijel: Za novogodišnju noć nastupam u Ulcinju, čemu se veoma radujem.
Jovana: Ja još ne znam gde ću biti za doček Nove godine. Pesme mog supruga volim najviše na svetu, ali pošto Danijel nastupa te noći, mislim da bi trebalo da se posveti svojoj publici na pravi način.
Danijel: Dakle, rešili smo, ja nastupam u Ulcinju, a Jovana sedi kod kuće zaključana u stanu.

Jeste li ljubomorni?
Danijel: Ko ne bi bio ljubomoran da ima ovako lepu ženu pored sebe. Ali za ovo kratko vreme pokazala mi je da je dobra osoba i da mogu da joj verujem.

Sada, kada je prošla celokupna euforija oko svadbe i medenog meseca, jeste li sigurni da je vaša ljubav prava?
Danijela: Bez ikakve dileme, naša ljubav je jaka kao stena. Konačno, u potpunosti uživamo u našoj ljubavi. Ovom prilikom želeo bih da demantujem sve novinske napise da je naš brak već bio u krizi. Jovanu volim svim srcem i mislim da je ona idealna žena za mene.

Želite li da se što pre ostvarite kao roditelji?

Danijel: Bebu trenutno ne planiramo, želimo da se malo sredimo i uživamo u zajedničkom životu. Da ne bude dileme, Jovana i ja želimo bebu i zdravi smo, ali čini mi se da smo još mladi. Ako se prinova desi, bićemo srećni, ali trenutno ne radimo na tome.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević
Stilista: Stefan Orlić
Frizura: Svetlana Bubanja Bucka, Bulevar kralja Aleksandra 173, tel: 063 /775 - 71 - 63
Šminka: Dušan Rajković za "Auru", tel: 063 / 88 - 29 - 653

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin