Đole Đogani: Svoju decu učim da budu samostalni

Đole Đogani: Svoju decu učim da budu samostalni

Autor: | 29/12/2013

0

Poznati dens muzičar Đole Đogani izuzetno je ponosan na svoju kćerku Marinelu, koja je odlučila da okuša pevačku sreću i jedan je od takmičara šou-programa "X faktor", koji se emituje na televiziji "Pink". Iskusni pevač oduvek je bio najveći oslonac svojoj deci i trudio se da pomno osluškuje njihova interesovanja, nenametljivo ih usmeravajući da se same izbore sa svim onim što nosi put do ostvarenja snova.
- Marinela je veoma talentovana, često je pevala na našim porodičnim okupljanjima, ali nisam želeo da je podstičem da profesionalno počne da se bavi pevanjem sve dok nisam shvatio da ona to iz sveg srca želi. Naime, pre otprilike godinu dana počela je da pokazuje interesovanje za pevačku karijeru i ja sam je podržao u tome. Imali smo neke naše planove vezane za njenu karijeru - počinje priču za "Hello!" rodonačelnik dens zvuka na našim prostorima.
- U međuvremenu, kada se čulo da i kod nas počinje "X faktor", Marinelu je na takmičenje prijavila majka, moja bivša supruga Slađa Delibašić, i naša starija kćerka Silvija. Pošto je s radošću pristala da bude deo tog šou-programa, složio sam se s tom idejom. Strahovao sam samo da ne izazove predrasude članova žirija i ostalih učesnika kao kćerka poznatih roditelja, pa smo u početku želeli da se ne predstavlja kao član familije Đogani. Međutim, nije bilo moguće da nastupa pod lažnim prezimenom - iskren je Đole, koji ne krije da je ponosan što je njegova mezimica u kratkom vremenskom roku stekla simpatije kako publike tako i članova žirija.
- Nisam želeo da joj dajem savete pred nastupe. Bilo mi je zanimljivo da je posmatram kako se sama snalazi na sceni. Mislim da je ovo takmičenje odlično za sticanje početnog iskustva, a ja sam tu da sa strane posmatram. Svoju decu učim da budu samostalni, a Marinela je oduvek tome težila. Puno mi je srce što je žiri primetio mnoge njene kvalitete i smatram da poseduje specifičnu boju glasa. Ta jedinstvenost je zapravo najvažnija ako neko želi da izgradi ozbiljnu karijeru. Ni Madona, ni Bijonse ne pevaju bez greške, ali imaju posebnu boju glasa, po čemu ih publika prepoznaje čim čuje bilo koju njihovu pesmu - iskren je Đogani.
- Marinela je nedavno proslavila dvadeseti rođendan, a ja sam joj poklonio gitaru jer je počela da uči da svira taj instrument. Ide i na časove pevanja jer je vrlo bitno da, sem iskustva, stekne i potrebno obrazovanje ukoliko želi ozbiljno da se bavi tim poslom i bude na vrhu. Nju interesuju drugačiji muzički žanrovi od onog koji ja izvodim. Kada bude došlo vreme, mislim da će se opredeliti za r'n'b zvuk, u čemu je potpuno podržavam. Sigurno je da ću joj pomoći da pronađe prave saradnike i izgura svoju priču do kraja. Ona je jedinka za sebe i ima jedinstven stil različit od onoga što plasira grupa "Đogani".
Zadovoljni otaca sa suprugom Vesnom i njihovim sinom Adrianom ne propušta nijednu emisiju "X faktora".
- Adriano je presrećan uvek kada vidi sestru na televiziji i žao mu je što nije duže na sceni, uživa da je gleda. S druge strane, nekad ume da kaže da će on bolje pevati od nje. Inače, ja sam poslednjih meseci veoma zadovoljan i srećan čovek. Osim uspešnih Marinelinih nastupa, moja starija kćerka Silvija dobila je kćerku Tiu pa se trudim da što češće posećujem unuku. Moja supruga Vesna i naš sin Adriano s uzbuđenjem očekujemo dolazak novog člana porodice, pošto je mojoj supruzi termin 27. decembra - zaključuje frontmen grupe "Đogani".

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti