Dragica Radosavljević Cakana: Zavetovanje na večnu ljubav

Dragica Radosavljević Cakana: Zavetovanje na večnu ljubav

Autor: | 02/01/2012

0

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana i pravni savetnik u Vladi Srbije Nebojša Negić posle petnaest godina braka odlučili su da svoju ljubav ozvaniče i pred Bogom, a tom prilikom planiraju da organizuju glamurozno venčanje i svečanu proslavu. Iako već nekoliko godina imaju želju da sudbonosno „da“ izgovore u crkvi, kao idealno vreme za to izabrali su početak sledeće godine kada se navršava decenija i po njihovog građanskog braka.
- Dugo već oboje želimo da organizujemo crkveno venčanje, ali smo uvek odlagali taj momenat. Neko vreme planirali smo da to uradimo u inostranstvu, pa smo čak i počeli pripreme za svadbu u Milanu, odakle je trebalo da odemo na medeni mesec u Toskanu, ali smo odustali. Kasnije sam shvatila da je najbolje da to bude u Srbiji i mislim da nisam pogrešila. Već smo obavestili najbliže. Nešine kćerke Maša i Ana su oduševljene, a moja Maja se takođe raduje zbog nas - počinje priču Cakana.
- Još ne znamo tačan datum venčanja, ali smo odlučili da to bude na proleće sledeće godine jer želimo da tog dana bude lepo vreme. Kako bi sve izgledalo savršeno, već smo počeli sa pripremama, jer nećemo da bilo šta tog dana prepustimo slučaju.
Poznata pevačica i njen suprug planiraju da vezu ozvaniče pred Bogom u Hramu svetog Save, a posle toga će za sve goste prirediti svečani ručak u dvorištu njihove kuće u Sremčici koje će za tu priliku biti posebno dekorisano.
- Nedavno smo kupili stan na Vračaru gde planiramo da se preselimo kad zgrada bude završena, a pošto dnevna soba našeg novog doma gleda na Hram svetog Save odlučili smo da se tamo venčamo kako bi svakog jutra pogled kroz prozor mogao da nam probudi lepe uspomene. Nećemo praviti veliko veselje već ćemo pozvati samo rodbinu i najbliže prijatelje, a kumovi će nam biti dugogodišnji prijatelji koji nisu iz javnog života. Odlučili smo da svečani ručak priredimo u dvorištu naše kuće u Sremčici, a ja sam već osmislila dekoraciju i tačno znam kako će sve tog dana izgledati - objašnjava Cakana koja već nekoliko meseci sa suprugom bira garderobu za taj dan.
- Želimo da izgledamo kao srpska gospoda s početka dvadesetog veka, tako da će moj suprug umesto kravate imati maramu s brošem, dok ću ja nositi kostim koji će takođe biti u duhu naše tradicije. Takvu garderobu je nemoguće pronaći u današnjim radnjama tako da planiramo da angažujemo kreatora koji će znati da naše želje sprovede u delo. Pre ovog značajnog datuma lepa dama planira da u svom domu organizuje i proslavu Božića gde će kao i svake godine okupiti čitavu familiju.
- Pošto Novu godinu kao i uvek provodim radno, za Božić ću ostati kod kuće kad nam po tradiciji dolaze kćerke i unuci i zajedno slavimo - zaključuje Cakana.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin