Suzana Perić: Rođendanska žurka

Suzana Perić: Rođendanska žurka

Autor: | 09/01/2012

0

Naša poznata modna dizajnerka Suzana Perić nedavno je velikom žurkom za četrdeset zvanica u beogradskom restorana „Kašmir“ proslavila trideset deveti rođendan. Priznata kreatorka, koja je diplomirala Akademiju za dizajn u Diseldorfu, želela je da posle naporne i plodne godine prijatelje počasti dobrom zabavom.
- Odabrala sam „Kašmir“, koji je vlasništvo glumca Andrije Miloševića, jer živim nedaleko od restorana i često tu dolazim na dobru svirku. Prijatan ambijent i lep enterijer, kao i dobra muzika uživo, uticali su da odaberem ovo mesto za slavlje. Iako prošle godine nisam slavila rođendan, sada sam poželela da organizujem zabavu jer sam imala vrlo plodnu i tešku godinu iza sebe. Organizovala sam revije i otvorila sam radnju, obaveze su me umorile. Htela sam da sve to lepo proslavim sa društvom - za magazin „Hello!“ kaže zgodna brineta koja ističe da je provod bio odličan, ali da joj je nedostajalo prisustvo nekoliko dobrih drugarica.
- Romana je bila na putu, Bojana Stojković nije mogla da dođe zbog svoje situacije, a jedna od mojih najboljih prijateljica Ivana Radović imala je smrtni slučaj u porodici. One su mi nedostajale, ali je bilo mnogo gostiju. Vlatka i Bojana, moje dobre prijateljice, u jednom trenutku uzele su mikrofon i uz  pratnju benda otpevale su mi neke od mojih omiljenih pesama. Zanimljivo je da su mi svi kupili poklone koje sam poželela. Prijatelji su me pitali šta želim da mi daruju, prva moja drugarica Irena Koroman. Pošto sada renoviram stan, i izbacujem sve stare stvari, svi su mi kupili nešto za kuću - kaže Suzana, kojoj je šestogodišnja kćerka Tifani ujutru tog dana otpevala pesmu i poželela simpatičnu želju.
- Rekla mi je da mi za moj rođendan želi da se ponovo udam i da joj podarim brata ili sestru. To je bilo vrlo simpatično. Ceo dan smo bile zajedno, napravila sam lep ručak za nas dve. Uveče nije mogla da bude na proslavi u restoranu, što je i normalno zbog dima i buke, ali je učinila nešto predivno. Uz moju pomoć svim mojim gostima je napravila roze i bele čokoladne mafine koje je ukrasilacvetićima. „Saher tortu“, koja je poslužena na žurki, sama sam napravila sa ljubavlju i donela u restoran. Osim torte, posluženi su kanapei - uštipci sa kozjim sirom, pohovane maslinke, kanapei sa krabom i ostali ukusni zalogaji. Skoro svi su pili šampanjac, retko ko se opredelio za žestoko piće. Isidora Bijelica, koja je stigla kasnije, šampanjac je kombinovala sa crnim čajem. Svi smo bili veseli i igrali smo cele večeri. Čak je i moja prijateljica, manekenka Tamara Paunović celu noć plesala. Atmosfera je bila toliko dobra da smo ostali do zatvaranja. Kada je bend prestao da svira, nas nekoliko je nastavilo da peva bez muzike. Meni su preporučili da pevam samo prateće vokale - duhovito završava Suzana koja je Novu godinu provela sa celom porodicom u Diseldorfu, a potom sa kćerkom i prijateljicom otputovala na skijanje u Austriju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin