Dragana Grnčarski: Porodično slavlje

Dragana Grnčarski: Porodično slavlje

Autor: | 11/01/2012

0

Art direktorka modne agencije „Select“ Dragana Grnčarski, koja je nedavno javnosti prikazala prvu modnu kolekciju „ID Esoteric“, koju je uradila sa prijateljicom Isidorom Bjelicom, imala je nedavno veliko porodično slavlje. Sa suprugom Nebojšom, vlasnikom „Selecta“, upriličila je krštenje sina Ignjata u Sabornoj crkvi.
- Tradicionalno, svako dete krstimo na njegov prvi rođendan, tako je bilo i ovoga puta. Olga i Viktor su takođe kršteni na njihov prvi rođendan. Jednostavnije je krstiti dete kada je starije nego kad je beba, jerume da bude stresno za mališane. Inače, Nebojša i ja smo se venčali u Sabornoj crkvi i to je razlog što smo svu decu tamo krstili. Bilo je simpatično što je Ignjat tokom čina krštenja bio miran sve dok nije pogledao u Viktora i Olgu, za koje je mnogo vezan. Kada ih je video, počeo je da ih doziva, da plače i otimao se. Nije više želeo da učestvuje u tome, i nije bilo šanse da ga držimo, mene je potpuno išutirao - za magazin „Hello!“ kroz osmeh kaže nekadašnja manekenka koja je posle čina krštenja organizovala proslavu rođendana u restoranu „Manjež“ za četrdeset zvanica.
- Nije bilo teško okupiti sve te ljude jer su to naši prijatelji koji godinama dolaze kod nas na slavlja. Ipak je bilo nezgodno jer je bio radni dana, pa su mahom svi sa posla dolazili pravo u restoran, nisu mogli da stignu na krštenje. Od poznatih tu su bili Marija Savić, vlasnica modne agencije „Elit“ sa suprugom Draganom, kreator Zvonko Marković i Isidora Bjelica. Ignjat je bio miran, sa uživanjem je ugasio svećice na torti „Vini Pu“, a mi smo uživali u lepomručku. Deca su ostala do kraja, jer je ručak počeo po podne. Slavljenik se igrao sa bratom i sestrom, on, inače, voli gužvu na koju je navikao kod kuće - kaže Dragana, koja novogodišnje praznike proslavlja kod kuće u krugu porodice. Srećna porodica planira da uskoro ode na zimovanje, a pre toga je uspešna poslovna žena sa spisateljicom Isidorom Bjelicom otvorila prodajno mesto u Beogradu gde se mogu kupiti modeli kolekcije „ID Isoteric“:
- U galeriji „ID Esoteric“ prodavaće se slike renomiranih srpskih autora i naše kreacije. Lokacija galerije je nadomak Botaničke bašte, gde i Isidora i ja živimo, pa nam je zgodno da idemo na posao. Tu sada više boravim nego u kancelariji „Selecta“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još